Product hero image

Sponsoreret: Sådan skaber du det perfekte hobbyrum

Sådan skaber du det perfekte hobbyrum

Er du til strik og hækling? Patchwork eller måske origami? Uanset hvad din kreative passion er, kan et velindrettet hobbyrum gøre det endnu sjovere at udleve den. Med orden i sagerne og et lækkert arbejdsbord bliver det nemt at gå til.

 

Der er god grund til at give din hobby den plads, den fortjener. Med et dedikeret space til din kreative interesse bliver du nemlig ekstra inspireret til at få noget fra hånden. Samtidig kan kreative hobbyer som regel involvere en del udstyr og genstande.

 

Hvis du for eksempel strikker, har du sikkert mere end bare en enkelt favnfuld farverig garn. Og hvis du maler, skal du have plads til både maling og lærreder. Det kan hurtigt få både sofa- og spisebordet til at flyde. Af samme grund kan det være en fantastisk idé at skabe orden i indretningen med et hobbyrum. Her er nogle tips til, hvordan du skaber et perfekt ét af slagsen.

Lagerreoler er et godt sted at starte

Et hobbyrum skal først og fremmest forsyne dig med opbevaringsplads til dit inventar. I denne forbindelse er lagerreoler en oplagt investering. Og så behøver investeringen ikke at være ret stor, for de praktiske reolsystemer kan nemlig fås ret billigt. Du kan for eksempel købe billige lagerreoler hos AJ Produkter og få nogle solide møbler til en god pris.

 

Lagerreoler er populære i de danske hjem såvel som i erhverv og industri, og de er effektive på kontor såvel som på værksted, lager og i hobbyrummet. De har nemlig flere smarte fordele. For det første fås de i en lang række størrelser og udformninger, så ethvert rum kan blive beriget med passende opbevaringsplads.

 

Eksempelvis kan brede lagerreoler være en god løsning, hvis dit hobbyrum er lavloftet. Omvendt kan et højt reolsystem være perfekt, hvis gulvpladsen er knap, men der er højt til loftet. En anden fordel ved lagerreolerne er, at materialerne er solide og nemme at rengøre. Således er lagerreoler i stål for eksempel populære. Man vil jo nødigt rengøre mere end højst nødvendigt, vel?

Implementer et lækkert arbejdsbord

De fleste hobbyer kræver bordplads, hvor man kan sidde og arbejde. Derfor er arbejdsbordet som regel hjertet i et hobbyrum. Her kan du med fordel gå efter noget lækkert, så det bliver indbydende at sætte sig ned og komme i gang.

 

Det kunne være en rustik bordplade i en smuk træsort eller måske et bord med en marmorplade. Du kan også overveje at gøre hobbyrummet ekstra kreativt ved selv at male bordet eller eventuelt beklæde det med decoupage. Gør det personligt og inspirerende for netop dig - så får du endnu mere lyst til at befinde dig i rummet.

 

Faktisk kan du også finde arbejdsborde, der kan kobles på de smarte reolsystemer med lagerreoler. Det kan være en praktisk og ofte pladsbesparende løsning. Husk at forsyne bordet og rummet med en god belysning, så du kan se, hvad du laver. Og så sørg for at gøre det lidt hyggeligt med alt fra bløde tæpper på gulvet til fine farver på væggen, friske blomster og stearinlys.