Product hero image

Sponsoreret: Indretning på budget: 3 tips til at spare penge og stadig skabe flotte rammer

Indretning på budget: 3 tips til at spare penge og stadig skabe flotte rammer

Når det kommer til indretning, er det let at forelske sig. Forelske sig i designklassikere, egetræsmøbler eller marmordekorationer. Men for mange er realiteten den, at man ikke har råd til det hele. Og hvordan får man så det helt rigtige udtryk hjemme i f.eks. stuen, hvis pengene ikke rækker til de møbler, man har forelsket sig i? Her får du tre tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal indrette hjemmet - så rækker budgettet forhåbentligt lidt længere.

Vælg de rette butikker og leverandører

Et af de steder, hvor der er flest penge at spare, er ved at vælge de rette butikker og leverandører. I dag har mange onlinebutikker såsom Boozt.com en afdeling for boligindretning, og fordi butikken kun eksisterer på nettet og ikke har udgifter til bl.a. showrooms, kan de sælge deres varer billigere. Så har man forelsket sig i en vare i en fysisk butik, kan det altså være en god idé at tjekke, om man kan finde den billigere online. Hvis ikke er der alligevel en god chance for, at man kan finde noget lignende til en brøkdel af prisen.

Overvej materialevalg

Mange vil gerne kunne indrette med egetræ, teak, marmor, eller hvad end man drømmer om, overalt i boligen. Men for mange vil det dog sprænge budgettet fuldstændigt. Derfor er det en bedre strategi at vælge disse materialer nogle få steder i hjemmet til at starte med. Det kan for eksempel være, at spisebordet er et fokuspunkt i hjemmet, og så giver det god mening at prioritere pengene her. Så kan man spare op til at købe mindre vigtige ting, når man har råd. Når man indretter i et langsommere tempo, giver det desuden mulighed for at finde de helt rette møbler og virkelig overveje, hvordan hjemmet skal indrettes, så man bliver glad for løsningen på længere sigt.

Gå minimalistisk til værks

Man skal naturligvis indrette sit hjem præcist, som man har lyst til. Med de farver, teksturer og materialer, som man elsker. Så er man maksimalist af natur, vil dette råd formentligt være mindre brugbart. For en nem måde at spare penge og samtidigt sikre en stilfuld bolig, er ved at gå minimalistisk til værks. Fokusér på færre møbler og dekorationer, så vil rummene føles større og mere luftige. Desuden vil disse møbler og dekorationer komme endnu mere til deres ret og få den opmærksomhed, som smuk indretning fortjener. 

Generelt bør man indrette med omhu, lave sin research og gå langsomt til værks, hvis man ønsker at spare penge på indretningen. Så er man godt på vej til at skabe sit drømmehjem.