Product hero image

Sponsoreret: Foråret er lige om hjørnet

Foråret er lige om hjørnet

Vinteren er snart slut, og vi går så småt et forår i møde med mere lys og varme. Men vigtigst af alt vågner naturen fra sit vinterhi, hvor farverne atter får lov til at pryde landskab og haver landet over.  Det betyder også for de fleste haveejere, at det er tid til at finde de grønne fingre og havehandskerne frem.

Et hyggeligt og trygt haverum

Haven er en stor og vigtig del af et familieliv, da haven rummer uendelige muligheder for mange timers leg, grillaftener og afslapning. Uanset hvad du laver i haven, så er det vigtig med privatliv, så du kan være sig selv og ikke skal tænke på blikke udefra. Når man er indenfor, så har man muligheden for at trække sine gardiner for, men dette er ikke muligt udenfor. Dog kan hækplanter, fungere som dine udendørs gardiner, så du uden bekymringer kan gå i bikini eller være sammen med familie og venner uden, at alle dine naboer kan følge med i din gøren og laden. En pæn hæk, kan også være med til at skabe et pænere og hyggeligere uderum.

Det praktiske og æstetiske valg

Der findes utrolig mange hækplanter at vælge mellem, men en bøgehæk til haven, vil på mange måde være det optimale valg. Det kommer sig af, at en bøgehæk er praktisk, da den kan plantes året rundt. Yderligere taber bøgehækken heller ikke sine bladende hen over vinteren, da bladende blot visner, men bliver siddende på hækken, hvilket er med til at give et godt privatliv året rundt. Bøgehækken er generelt en populær hæk, hvilket blandt andet kommer sig af de flotte blade, som findes i enten grønne eller røde blade. Online finder du en god guide til bøgehækken, som kan hjælpe dig godt i gang. Du er også garantere god kvalitet samt nem bestilling og levering.