annonce

Bagning

  • Banankage med saltet karamel
    Bagning | 02. marts | Af: Lotte Michelsen | Banankage med saltet karamel

    Banankage med saltet karamel

    Vi elsker den klassiske banankage endnu mere, når den dekoreres med en blød karamelglasur og sprøde saltflager.
  • Kartoffelkager a la Blomsterberg
    Bagning | 01. marts | Af: Lotte Michelsen

    Kartoffelkager a la Blomsterberg

    Kartoffelkager a la Blomsterberg. En klassiker, der aldrig går af kagemode!
  • Lækker gulerodslagkage med mascarpone
    Bagning | 25. februar | Af: Lone Kjær | Lækker gulerodslagkage med mascarpone

    Lækker gulerodslagkage med mascarpone

    En af vores evige favoritter er gulerodskagen, som her lægges sammen med mascarponecreme. Uh, det er godt!
  • Go bananas: Fem søde sager med banan
    Bagning | 24. februar | Af: Lone Kjær | Go bananas: Fem søde sager med banan

    Go bananas: Fem søde sager med banan

    De modne bananer ligger ofte og fylder i frugtskålen – se her, hvordan du forvandler dem til de lækreste kager og desserter.
  • Det daglige brød
    Bagning | 23. februar | Af: Lone Kjær | Det daglige brød

    Det daglige brød

    Forlad os vor skyld danske bagermestre, men nogle gange er der langt imellem de gode brød hos jer, og derfor foretrækker flere og flere at bage selv. Her får du opskrifterne på fire supernemme og lækre brød.
  • 5 lækre opskrifter på kager uden mel
    Bagning | 22. februar | Af: Lone Kjær | 5 lækre opskrifter på kager uden mel

    5 lækre opskrifter på kager uden mel

    For nogle handler det om at undgå gluten, for andre er det mere en smagsfornøjelse at bage helt uden mel. Se, hvor lækkert det kan gøres her...
  • Hokus Kokos - 4 lækre opskrifter med kokos
    Bagning | 21. februar | Af: Lone Kjær

    Hokus Kokos - 4 lækre opskrifter med kokos

    Vild med kokos? Så kan vi varmt anbefale dig at svinge tryllestaven (eller bare skeen) over røreskålen og frembringe disse saftige og smukke kokoskager, der kan få humøret til at stige adskillige grader.
  • Kokosmarengs brownie
    Bagning | 21. februar | Af: Lotte Michelsen

    Kokosmarengs brownie

    Tæt, klæg og med intens chokoladesmag.
  • Kringlestykker med chokoladeog kokosremonce
    Bagning | 21. februar | Af: Lone Kjær

    Kringlestykker med chokoladeog kokosremonce

    Vi har bagt kagerne i små forme, så remoncen ikke flyder ud, men du kan naturligvis vælge at flette den til en stor kringle i stedet.
  • Bærkage med kokoscrumble
    Bagning | 21. februar | Af: Lone Kjær

    Bærkage med kokoscrumble

    Verdens bedste crumble! Spis den, som den er, eller med en klat cremefraiche.
  • Gulerodskage med kokoscreme
    Bagning | 21. februar | Af: Lone Kjær

    Gulerodskage med kokoscreme

    Vi har fornyet klassikeren med skøn kokoscreme.
  • Minicheesecake med blåbær
    Bagning | 20. februar | Af: Sarah Støvring

    Minicheesecake med blåbær

    Jeg går altid uden om kager, der er for besværlige og krævende. Men det var, indtil jeg stødte på denne opskrift, der bruger en metalmuffinsform til at bage cheesecaken i. De små cheesecakes er lette at gå til og smager vidunderligt.
  • Verdens bedste pandekager: 4 lækre opskrifter

    Verdens bedste pandekager: 4 lækre opskrifter

    Der er noget forførende lækkert over de tynde gyldne pandekager, som bringer barndomsminder frem hos de fleste. Vi bager en hel stak og spiser os mætte i de luftige lækkerier med sødt fyld.
  • 4 favoritter fra Meyers Bageskole
    Bagning | 16. februar | Af: Claus Meyer / Meyers Bageskole | Bag med Claus Meyer

    4 favoritter fra Meyers Bageskole

    ‘Her får du opskriften på det brød, jeg bager oftest – faktisk næsten hver dag’. Sådan står der om hverdagshvedebrødet i Claus Meyers nye bagebog, og vi tænker, at hvis han kan spise det hver dag, så kan vi helt sikkert også!
  • Levainbrød
    Bagning | 16. februar | Af: Claus Meyer / Meyers Bageskole | Levainbrød

    Levainbrød

    Levain er egentlig bare det franske ord for surdej. Men betegnelsen kan også bruges om en særlig surdej baseret på de vilde gærceller, der udvikler sig, når man lader tørret frugt gære – i dette tilfælde rosiner. Det tager 8 dage at gøre en levain klar til at bage med, men så har du også en duftende frisk surdej, der har så meget hævekraft, at du ikke behøver at bruge bagegær.
  • Hverdagshvedebrød
    Bagning | 16. februar | Af: Claus Meyer / Meyers Bageskole | Hverdagshvedebrød

    Hverdagshvedebrød

    ‘Brødet laves efter et fordejsprincip, hvor jeg ved hver bagning tager en tredjedel af dejen fra og bruger den som fordej i en ny brøddej. Den nye dej ælter jeg sammen, samtidig med at jeg bager det første brød. Så har jeg et nybagt brød og en dej, der er klar til at blive bagt dagen efter. Nogle gange vil du mærke, at hævekraften i dejen begynder at aftage; så plejer jeg lige at tilsætte brøddejen et par gram gær for at få lidt gang i dejen igen.’
  • Sprøde havrekiks
    Bagning | 16. februar | Af: Claus Meyer / Meyers Bageskole | Havrekiks

    Sprøde havrekiks

    Havrekiks minder en del om digestive, men kiksen her har mere personlighed, en meget delikat måde at knase på og en fin, frugtig smag af rørsukkeret.
  • Luftige scones
    Bagning | 16. februar | Af: Claus Meyer / Meyers Bageskole | Scones

    Luftige scones

    Hemmeligheden ved at lave scones, der er knitrende sprøde udenpå og fløjlsbløde, luftige og svampede indeni, er at ælte dejen med ganske let hånd. Kom hakket mørk chokolade eller rosiner i dejen, eller bag den, som den er.
  • 5 opskrifter med fuldkorn
    Bagning | 09. februar | Af: Lone Kjær | Fuldkorn

    5 opskrifter med fuldkorn

    Find poserne med kerner og frø frem, og bag både sunde og søde lækkerier til brødkurven.
  • Fastelavnsboller med marcipan
    Bagning | 04. februar | Af: Kristina Fjeldgren Beyer | Fastelavnsboller med marcipan

    Fastelavnsboller med marcipan

    Marcipan smager godt hele året og i alle afskygninger – selvfølgelig også som fyld i lækre fastelavnsboller som disse…
  • 4 opskrifter på lækre fastelavnsboller
    Bagning | 03. februar | Af: Redaktionen | 4 opskrifter på lækre fastelavnsboller

    4 opskrifter på lækre fastelavnsboller

    Endelig kom den tid på året, hvor man gerne må svælge i lækre fastelavnsboller. Prøv de klassiske med creme, chokolade og marmelade, eller de helt uimodståelige små vandbakkelser med delikat fyld.
  • Festlige cupcakes til fastelavn
    Bagning | 30. januar | Af: Nicoline Olsen / Assistent: Cecilie Terkildsen | Festlige cupcakes til fastelavn

    Festlige cupcakes til fastelavn

    Fastelavn er en farverig og sjov fest, så selvfølgelig skal der også være skæg og ballade i det søde sager vi stiller på bordet til små (og store).
  • 7 klassiske flødeskumskager
    Bagning | 26. januar | Af: Bank of Pictures | 7 klassiske flødeskumskager

    7 klassiske flødeskumskager

    Drop slankehysteriet i januar (udsæt det evt. til februar), og lav et ordentligt fadfuld klassiske flødeskumskager, der kan højne humøret på selv den mørkeste vinterdag.
  • Chokolade Eclairs

    Chokolade Eclairs

    En eclair er en klassisk fransk vandbakkelseskage med cremefyld. Cremen kan tilsættes smag af kaffe, vanilje eller chokolade, og i mokka eclairs er glasuren tilsat kaffe i stedet for chokolade.
  • Napoleonskage
    Bagning | 26. januar | Napoleonskage

    Napoleonskage

    kagen menes at være fra midten af 1800-tallet og skulle have fået sit navn fra det franske ord Napolitain – ‘fra Napoli’. Det er dog noget uvist, om kagen rent faktisk stammer fra Napoli i syditalien. På flere sprog kaldes kagen ‘tusind blade’ (f.eks. på italiensk: mille foglie) med reference til butterdejens mange lag.
  • Gåsebryst
    Bagning | 26. januar | Gåsebryst

    Gåsebryst

    En dansk opfindelse fra tiden omkring 1900-tallet. Her har vi lavet det i den mere nutidige variation med lagkagebund og hindbærmarmelade, men oprindelig blev kagen lavet af butterdej og fyldt med svesker – deraf navnet.
  • Kartoffelkage
    Bagning | 26. januar | Kartoffelkage

    Kartoffelkage

    En dansk specialitet, der gerne må ligne en stor kartoffel med marcipanlåget, der er drysset med kakao.
  • Pandekagelagkage

    Pandekagelagkage

    En svensk opfindelse, hvor lagkagens bunde er skiftet ud med pandekager. kagen kan varieres i det uendelige, med hvad du end har ved hånden. Vi har lavet en rigtig børneversion med flødecreme, flormelis og bær.
  • Fragilité
    Bagning | 26. januar | Fragilité

    Fragilité

    Fragilité betyder skrøbelighed på fransk, og navnet har kagen fået fra de lette marengsbunde, der er lagt sammen med mokkacreme. Bundene kan laves af forskellige typer nødder.
  • Othellolagkage
    Bagning | 26. januar | Othellolagkage

    Othellolagkage

    Kagen er opkaldt efter Shakespeares stykke Othello, fordi chokoladeglasuren har samme lød som maureren Othello fra Venedig.
Annonce

Sidste nyt

Annonce

Mest læste

Annonce