annonce
Skotsk shortbread
Bagning | 27. april | Shortbread
Skotsk shortbread

En klassiker af en småkage: tørre (på den gode måde) og smørbagte og ikke til at stå for.

Lækre sprøde mysliboller
Bagning | 26. april | Mysliboller
Lækre sprøde mysliboller

Lav en god mysliblanding af kerner og frø, og brug den som fyld i de her lækre sprøde boller.

Verdens bedste kyllingelasagne
Nem hverdag | 25. april | Kylling
Verdens bedste kyllingelasagne

Den mest fantastiske kyllinge lasagne med cremet bechamelsauce.

Pinjehorn fra Provence Pinjehorn fra Provence

De kan noget med pinjekerner i Sydeuropa. Prøv disse fantastiske horn, der minder om kransekage tilsat et strejf af lakridssmag fra anisfrøene.

Nem chokoladekage med bær
Bagning | 23. april | Chokoladekage
Nem chokoladekage med bær

Superlet at lave og altid populær. What´s not to like? (Det skulle lige være antallet af kalorier)

Bag lækre hveder: 4 nemme opskrifter
Bagning | 20. april | Varme hveder
Bag lækre hveder: 4 nemme opskrifter

På fredag er det Store Bededag og traditionen tro spiser vi varme hveder aftenen før. Men spis dem også til theen, til morgenmad eller server dem for dine gæster. Her får du tre nemme slags.

Kylling saltimboca med salat af sorte ris
Nem hverdag | 20. april | Kylling
Kylling saltimboca med salat af sorte ris

Kylling saltimboca med salat af sorte ris - en lækker klassisk sydeuropæisk ret.

Mandelmuffins med citronfrosting Mandelmuffins med citronfrosting

Muffins er altid nemme at have med, og et tykt lag citronfrosting gør disse ekstra lækre. Vent evt. med at pynte dem, til de skal serveres.

Brownie med pistacienødder
Bagning | 18. april | Brownie
Brownie med pistacienødder

Som en rigtig brownie har den en dejlig klistret konsistens og en intens smag af kakao.

Tærte med granatæble, pistacier og blodgrape
Bagning | 17. april | Tærte
Tærte med granatæble, pistacier og blodgrape

Drop den sædvanlige æbletærte, og mød op med en visuel bombe af en frugttærte.

Trine Hahnemanns lækre hindbær-éclairs
Bagning | 16. april | Eclairs
Trine Hahnemanns lækre hindbær-éclairs

Opskriften på disse lækre hindbær-éclairs kommer fra Trine Hahnemanns nye bagebog 'Brød og kager'.

5 opskrifter med fuldkorn
Bagning | 13. april | Fuldkorn
5 opskrifter med fuldkorn

Find poserne med kerner og frø frem, og bag både sunde og søde lækkerier til brødkurven.

Annonce

Mest læste

Annonce

Sidste nyt