bl-logo

gavekort_arial_hvid
 
BoligLiv > Se min smukke adventskrans

Se min smukke adventskrans

BRINJA KAABER BASTHOLM / UTRADITIONEL & FORÅRSAGTIG 
Designer og indehaver af butikken Brinja Københav blog.brinja.dk

Eventyr, poesi og en lille del Alice i Eventyrland er temaet for Brinja Kaaber Bastholms adventskrans. Brinja er indehaver af den lille og meget hyggelige designbutik Brinja København på Islands Brygge. Her sælger hun tøj af eget og andres design, ting til hjemmet og små uundværlige finurligheder. Stilen er skøn og feminin, og det udtryk er smittet af på årets adventskrans. – Jeg har valgt et fint, let og lidt kaotisk udtryk, som både børn og voksne kan fordybe sig i, forklarer Brinja og fortsætter:

– Min krans er lavet med udgangspunkt i en helt almindelig grankrans, og de smukke grangrene er fra min svigermors have. Jeg har stukket kunstige grønne blade og fjer ind hele vejen rundt, så den ikke kommer til at virke alt for vissen allerede efter 14 dage. Derefter har jeg sat kunstige blomster, fine gamle fjer, bløde pelskvaster, læderblomster og hjemmehæklede bolde på med knappenåle.


Hjemme hos Brinja bliver der pyntet op til jul med juletræ, stearinlys, nødder, appelsiner og lidt julepynt fra både Brinja og hendes mands barndomshjem. Familien har ingen strenge regler for stil og farvetema. Det vigtigste for Brinja er varmen og hyggen, og den får hun bl.a., når hun pakker sin oldemors juleklokker ud og hænger dem det samme sted som året før.

MARIA BATKO LARSEN /  DEN TRADITIONELLE
Chefdekoratør hos Royal Copenhagen Flagship Store. royalcopenhagen.com

Maria Batko Larsens hverdag er fyldt til randen med overdådige og ofte meget store dekorationer. Som chefdekoratør hos Royal Copenhagen Flagship Store er hun allerede nu i gang med at arbejde på næste års smukke juleborde, som traditionen tro bliver dækket i butikken. Så om nogen har hun tjek på nytænkende måder at fortolke julen på.

Men hjemme hos Maria er julen helt klassisk. Farverne er rød, hvid og guld og alle naturens smukke brune nuancer. Der pyntes op med røde bånd, løgplanter, adventsgaver og juletræ. Også adventskransen, som Maria selv kreerer hvert år, er meget hyggelig og fyldt med nostalgi.

– Jeg binder altid meget klassiske adventskranse, fastslår Maria og fortsætter:
– Jeg elsker de gamle juletraditioner og mener, at det er noget, vi skal holde fast i. Min krans er bundet på en almindelig grankrans. Jeg har bundet stykker af mos og små
kviste enebær på den. Imellem de fire lys har jeg stukket kogler, som har fået et drys guldstøv. Lysene er pyntet med guldbånd, og i midten ligger der pigeoner, som også har fået en omgang guldstøv.

De små Anne Beate nisser har Maria arvet efter sin farmor, og de hører til Marias yndlingspynt. I år har de fået plads i adventskransen.

14. nov 2012 - Af Meyer-Lavigne

Tilbage til oversigten
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 
 

Tegn abonnement

BoligLiv Shop

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Højdekalkulator

Så højt bliver dit barn!


Prøv ALT for damernes højdekalkulator og se hvor højt dit barn bliver.

Prøv kalkulatoren her.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

12 gode ideer til fastelavn

12 gode ideer til fastelavn

Skal du holde fastelavnsfest eller savner du bare inspiration til børnenes udklædning, så finder du på Hendes Verden opskriften på den sejeste pirat, en yndig alf eller den fineste bellis samt en masse gode ideer til hvordan I får den sjoveste fastelavnsfest.

Se de gode ideer til fastelavnsfesten her.

Smag 4 kvinders favoritbrød

Smag 4 kvinders favoritbrød

Så er det frem med røreskåle, mel og masser af kærlighed! Vi har fået fire kvinder til at give
os opskriften på deres bedste brød, og det er der kommet fire meget lækre og forskellige
brød ud af.

Se opskrifterne på 4 kvinders favoritbrød her

MEST LÆSTE

Mød BoligLiv på Facebook

ANNONCE

ANNONCE

SIDSTE NYT

 

ANNONCE

Nem ret: Chili con carne

Nem ret: Chili con carne

En klassisk fyldig chili con carne, som alle vil elske. Og så er den nem!

Se opskriften på nem chili con carne her

Regler for brændeovne i 2015

Regler for brændeovne i 2015

Reglerne for danske brændeovne bliver i 2015 strammet. Og flere stramninger følger, men det betyder ikke, at ilden skal slukkes i de danske brændeovne - tværtimod.

Se de strammere regler for brændeoven i 2015 her