bl-logo

gavekort_arial_hvid
 
BoligLiv > Alt til børn
Alt til børn

 

Alt til børn

Børnetøj, legetøj, børnewebsider og meget mere.

31. jul

www.barbapapa.dk
En hel butik dedikeret til 70’er ikonet Barbapapa. Sejt! Selv duftlys kan man få med den franske storfamilie. Vi faldt for vågelampen, der kan jage alle dumme drømme på flugt, men se også de smukke skulpturelle gulvlamper og lyskæderne.

www.cirkelineshop.dk
Det er stykke tid siden Pogga pingvinerne kom frem, men vi er ikke blevet trætte af dem endnu. Et babysengesæt i 100% økologisk bomuld koster 350 kr. Eller hvad med en ugletallerken i stentøj til 129 kr., der slår Disneymotiverne med mange længder.

www.mildefe.dk
Denne fine lille butik har endelig fået en webshop, hvor du kan købe rare ting til børneværelset lige fra små sirlige poser i Liberty-stof til verdens måske fineste køjeseng fra Oliver Furniture.

www.lullaby.dk
Ulla fra Lullaby er bosiddende i Tyskland og må have adgang til en sand guldgrube af retrostoffer dernede, for HOLD DA OP, hvor har hun lavet mange fantastiske ting til sin lille online butik. Tjek juniorbetrækkene, patchworktæpperne og alt det skønne tøj til rimelige priser.

www.klodsmajor.dk
Vareoversigten tager fuldstændig pusten fra en, og hvis dankortet sidder lidt løst, kan Klodsmajor blive et dyrt bekendtskab. Se bare den smukke håndlavede gynge i elletræ til

www.ogbrinch.dk
De fleste børn elsker at lege butik, og med denne fine markedsbod kan du godt begynde at gøre klar til salg af legemad, saftevand og nyplukkede jordbær. Tjek også de flotte sengehimle, Mumi-ranglerne og det store udvalg af interiør. Boden koster 449 kr.

www.waldorfshop.eu  
Alle børn bør have en svævebane! Sådan en, der kan transportere hemmelige breve, stjålne småkager og dukker på eventyr fra sted til sted. Den fine bane her kan både sættes op på værelset eller i haven, og den koster 21 euro.

www.europlay.dk
Elephant Beanbags er Englands svar på Fatboy, og vi elsker de retroblomstrede mønstre. Sækkestolene måler 110 X 140 og koster 1.399 kr. Hvis de er for tøsede til drengeværelset, kan du her i shoppen også købe de ultimative bordfodboldborde.

www.paradisvej.com
Fantastiske legekøkkener, tumlemøbler, kuglebaner, udklædningstøj og meget meget mere. Læg vejen forbi netbutikken med det poetiske navn, og lad dig friste.

www.minimums.dk
Sebra har indtaget de danske børneværelser med skønne print, fine møbler og søde hæklede puder og dukker, og det er da også svært ikke at holde af hende her til 169 kr. Minimums har et stort udvalg af Sebra ting, men også andet skønt tilbehør fra flagranker og lyskæder til gulvtæpper, reoler og tøj.

www.creakids.dk
Hvilken lille pige vil ikke elske et pudebetræk, der har et par små dansesko dinglende i en kvast? De bedårende pudebetræk koster 148 kr. pr. stk. og du finder dem og mange andre uundværlige ting og sjove legesager hos Creakids.

www.designerleg.dk
Cirkeline har ikke levet forgæves – nu er det Mailegs søde mus, der sover i en tændstikæske, og du kan købe dem og alle de andre skønne figurer fra Mailegs univers i deres webshop, hvor du også finder pynt og interiør til resten af boligen.

Det var her, det hele startede i 2001! Kunstneren David Horvath savnede kæresten, der var rejst til Korea, og i alle sine breve til hende tegnede han små søde monstre. Da hun vendte tilbage, havde hun som gave for sjov syet et monster efter en af tegningerne, ‘and the rest, as they say is history’. Besøg den supersøde hjemmeside, eller kig forbi www.karrusella.dk, som er en af de danske netbutikker, der forhandler Ugly Dolls.
 
Sylvain Ollier er en fransk kunstner og illustrator, der ud over billeder også laver unikamonstre i læder. Se hans graffitiinspirerede værker og hele monster-familien på hjemmesiden.
 
En monster-blog dedikeret til alle med forkærlighed for ‘sokmonstre’ og andre bløde hjemmelavede skabninger. På siden kan du downloade en gratis syvejledning, så du selv kan gå i krig med et supersødt ‘tag monster’.
 
En ‘amigonstro’ er et ufatteligt sødt og blødt monster skabt af portugisiske Marta Belo. Familien inkluderer en enorm mængde uimodståelige fætre og kusiner, og man bliver i fantastisk godt humør, når man klikker ind og bliver mødt af deres bøvede smil.
 
‘Scaremenots’ er en monsterfamilie udviklet specielt til børn, der er bange for mørke og rigtige monstre. De her monstre er nemlig søde og bløde, og deres eneste mission er at beskytte deres små ejermænd. Alle monstrene koster 25 $.
 
Der er vældig mange monster-elskere derude, der har lavet deres egne versioner af de berømte Ugly Dolls, og en stor del af dem kan købes på alle håndarbejdselskeres yndlingsforum Etsy. Søg på ‘plush monsters’, og gå selv på opdagelse.
 
De bløde robotter ‘Bunk Bots’ er skabt af en far, der ikke kunne forstå, hvordan sønnerne kunne holde ud at sove med deres elskede, men sylespidse hårde plasticrobotter, som de hver aften insisterede på at få med i seng.
 
Skønne filtmonstre kreeret af Adam Levine. Du kan både købe ‘søskende’ eller ‘enebørn’, dvs. masseproducerede eller unika-monstre. Priserne starter ved 14 $.
 
Monster Workshop er en engelsk butik, hvor man i bedste build-a-bear-stil ikke køber, men adopterer sit monster. Der medfølger naturligvis adoptionscertifikat og tips til, hvordan man skal behandle familiens nye medlem i de første par dage, for at den føler sig godt tilpas!
 
Tre kreative canadiske venner så en niche i markedet for monsterproduktion og startede derfor ‘fabrikken’, der lige nu producerer mere end 60 skæve og skønne skabninger til monsterelskere verden over.
 
Politisk korrekt italiensk monstervirksomhed, der producerer seks forskellige typer monster-vandmænd, der alle er flygtet op af havet pga. forureningen. 

www.petitepeople.com

Lækre ting til både barnet og børneværelset, alt sammen med barnets navn broderet eller trykt på. De fine navneting, som f.eks. malerierne og tæpperne, udgør oplagte barsels- og dåbsgaver, men man kan også finde masser af ting, man bare må eje til sine egne unger. Se bl.a. de seje nummerplader med navn til barnevognen. Levering koster 35 kr.

www.phistermedister.dk
Sækkestole og eventyrtelte til at skabe hygge på børneværelset. Sækkestolene fås enten formet som en blomst eller som flyderen ‘Walde’ i mere traditionel pudeform. Vælg mellem hele 24 skønne nuancer – der er helt sikkert én, der matcher dit barns værelse. Fragt koster mellem
54-68 kr.

www.husetholte.dk
Huset Holte forhandler Bobles tumledyr, Fat Cat sækkestole, smukke børnelamper, hæklede uundværligheder og masser af fantastisk trælegetøj – se bl.a. de fabelagtige trægynger fra Kløve & Ko med bl.a. tukan- eller papegøjemotiv. Det er hyggeligt at gå på opdagelse i de forskellige kategorier: ‘til de søde’, ‘til de seje’, ‘til de vilde’ m.m., men du kan også søge efter specifikke mærker. Fragt koster 50 kr.

www.bjoernlund.dk
Designer og eneforhandler af børnestolen ‘Tulle’, som er et kærkomment alternativ til discountmøbelbutikkernes bud på børnelænestole til stuen. ‘Tulle’ er en superenkel lænestol i økocertificeret koldskum med betræk af uldfilt – du kan få den i næsten den farve, som du ønsker, og så er den håndlavet i Danmark! Bedre bliver det da ikke – prisen inkl. porto er 859 kr.

www.boernibalance.dk
Glem BR’s giftige perler og andet pftalatfyldt rædselslegetøj – hos børn i balance forhandles udelukkende legetøj, der stimulerer og udfordrer barnet i legen. Udvalget spænder fra tumledyr og ‘twistbiler’ til løbecykler, hoppeheste og andre ting, der forbedrer barnets motorik. Derudover kan du købe dig fattig i lækkert trælegetøj – se bl.a. købmandsbutikken og alle de søde træ-madvarer. Fragt koster fra 48 kr. og opefter afhængig af vægt.

www.kindernet.dk
Kindernet er Danmarks nye bud på en børneportal med links til alle børnerelaterede sider på nettet, både inden for underholdning, spil, shopping, sundhed m.m. Målet med portalen er bl.a. at få børn til søge al deres information gennem denne portal, så de undgår at skulle browse igennem hele internettet og støde på uegnede sider. Super idé siger vi herfra – og der ligger da også allerede en lang række spændende links derinde, så det er bare om at gå på opdagelse.

www.barneguiden.dk
Endnu en omfattende børneportal med brevkasser, debat, konkurrencer og selvfølgelig links til butikker med alt, hvad hjertet begærer af ventetøj, børnetøj og uundværligt tilbehør til guldklumperne. Der er også en omfattende artikeldatabase med læsestof om alt fra fertilitetsbehandling til børneopdragelse. Siden er indbydende designet og nem at navigere rundt på.

www.smarteunger.dk
Advarsel! Vi tror ikke, at man finder en mere omfattende linksamling til børnetøjsbutikker på nettet end den, der ligger hos Smarte Unger. Hvis du klikker på ‘Butikker fra A-Å’, åbnes paradisportene for de svage sjæle, der sidder klar med dankortet ved computeren om aftenen. Det er skønt, fristende og farligt – nu ved I det!

www.dr.dk/oline
B&U-afdelingens hjemmeside er et meget gennemført slaraffenland af interaktiv historiefortælling og sjove spil, hvor alle de kendte figurer fra børne-tv optræder.
Man kan diskutere, hvor tidligt børn skal sættes foran computeren, men hvis du ikke er fanatisk med at holde dem væk fra dette medie, så kan børn helt ned til tre-fire-års alderen få gavn og glæde af gensynet med bl.a. Kaj og Andrea, lillenørderne og Bamse og Kylling i dette online univers.


www.it-kids.dk
Den erklærede målsætning for it-kids er at blive den førende tjenesteudbyder for børn og unge på internettet med et koncept, der består af spil og masser af sjov og ballade, såsom ‘lav dit eget akvarium’, ‘lav dine egne tegninger’ m.m. Og det ser ud til at lykkes meget godt. Derudover lægger de stor vægt på, at det skal være en tryg, sikker og sjov side for børnene, så du kan som forældre roligt lade dine børn surfe rundt blandt de mange spil – og når de så er gået i seng, kan du selv prøve kræfter med spillet ‘klask en politiker’!

www.trafiksjov.dk
Hjemmesiden er en slags moderne online version af børnenes trafikklub, som vi andre husker fra 70’erne og 80’erne. Siden, der er udarbejdet af Rådet for Større Færdselssikkerhed, er primært henvendt til børn under 8 år og indeholder 12 opgaver og spil, der alle handler om at begå sig i trafikken. Der er både huskespil, puslespil, gåprøve og ‘byg din egen cykel’. De lidt større børn fra 8-12 år kan gå ind på
www.cyklemissionen.dk, hvor de kan tage teoriprøve og teste deres viden i trafikquizzen – og såmænd også vinde en ny cykel.

www.bimbambaby.dk
Endnu en fin børnetøjsbutik med kommissionsgenbrug, dog går størrelserne kun op til 104. Du finder alle mærker lige fra H&M til Katvig, og udvalget er stort, og priserne yderst rimelige. Gratis levering, hvis du køber for over 275 kr., ellers koster det 35 kr. Du kan også kigge forbi den fysiske butik i Odense, som dog kun er åben om lørdagen. Se mere information på hjemmesiden.

www.robinroberta.dk
Robin og Roberta forhandler kommisionsgenbrug til børn, og her kan du gøre et kup inden for de lækre mærker, for vi ved jo alle, at sådan en sparkedragt i str. 50 kun bliver brugt fem gange, før baby er vokset ud af den. Der er også gode køb til større børn, få dig f.eks. et par OshKosh smækbukser i super stand til 169 kr. eller en lækker lyserød MOLO fleece til 149 kr. Den fysiske butik ligger i Århus, men tøjet kan ses på hjemmesiden, og så mailer du bare, hvis der er noget, du vil købe.

www.barnigjen.no
En skøn lille norsk netbutik, hvor du både kan købe vintage babytøj og ‘nyt’ tøj, som indehaverne har syet af vintagestoffer. Hvis du kigger under ‘Jenteklær’, finder du bl.a. nogle vidunderlige kjoler og nederdele syet af det, der må have været Yvonne fra Olsenbandens aflagte sommertøj. Også gamle stoffer med smølferne, der står på spring til at overtage retrotronen fra Barbapapa-figurerne, har fundet vej til nogle af beklædningsdelene.

www.smaahjerter.dk
Hvis du ikke kendte butikken i forvejen, kan du godt gemme den under foretrukne med det samme. Her er et kæmpe udvalg af alle de lækreste børnetøjsmærker på markedet fra Katvig og Kammakarlo til Ej Sikke Lej og Ida T, samt nogle af de mindre og upcoming mærker. Derudover er der næsten altid tilbud på et bestemt mærke, ligesom tilbudskassen bugner af fund til overkommelige priser. Og når det hele så er fragtfrit, ja så bliver det jo ikke meget bedre.

www.mineunger.dk
Her er alt, hvad hjertet kan begære af søde og seje ting til piger og drenge fra firmaer som Nanoou, Plastisock, Silke og Suus, Småfolk og Potatofish – sidstnævnte er det søde og spraglede tøj, hvor du selv bestemmer designet i form af de medfølgende strygemærker, som du placerer efter ønske. Se også de supertjekkede hagesmækker og suttekæder fra Ziestha. Vil du se tingene an, så findes ‘Mine Unger’ desuden som fysisk butik på Amagerbrogade i København.

www.eventyrspejlet.dk
Eventyrspejlet er et slaraffenland for mødre, hvis dankortet er inden for rækkevidde. Tøjmærkerne tæller klassikere som Okker-Gokker, Freoli, GRO, Italy Kids og Katvig, men der er også fyldt op på legehylderne med fine ting fra HABA og Lisbeth Dahl. Tjek ‘den sorte gryde’, som er udsalg, eller ‘skattekisten’, hvor du kan printe tegninger ud, som ungerne kan farvelægge.

www.alfeboern.dk
Molo, Minymo og Melton fører an skarpt forfulgt af Ej Sikke Lej, Esprit og Den lille elefant – plus alle de andre rare mærker, man kan komme til at købe sig fattig i, når man sidder der ved computeren en sen aften. Sko kan være svære at købe via nettet, men hvis du kender størrelsen og pasformen i forvejen, så kan du få de lækre bløde sko fra Cocomma og Bundgård her.

http://www.2fisk.dk/
Hos 2fisk er der ikke bare fri fragt, der er også gratis gaveindpakning og forsendelse direkte til den glade modtager, så der røg det sidste argument for at gå i en fysisk butik. På hylderne finder du skønne og lidt sjældnere mærker – bl.a. de danske Enfantino, Lakris og Manoem. Derudover er der det blødeste babytøj fra Norlie, de lækre fodformede fra Arauto Rap samt nogle spraglede malerier til børneværelset og andre fine indretningsting.www.babynature.dk
Babynature er en af de butikker med økologisk babytøj, der har flest år på bagen, og firmaet kan snart fejre, at de i 10 år har forsøgt at få os danskere til at bekymre os lidt mere om, hvilket tøj vi putter poderne i. I netbutikken findes både økologisk tøj, sengetøj, tilbehør og legetøj, så du kan gå i en stor bue uden om ftalaterne, uanset om det gælder sutter, farveblyanter eller lækre bløde ting til baby.


http://www.frk-nielsen.com
Økologisk børnetøj er heldigvis ikke længere kun råhvide bluser i blød uld – og det kan vi bl.a. takke Frk. Nielsen for. Anne Sofie Nielsen, der står bag mærket, designer nemlig supersøde ting til både drenge og piger. Der er få, men gode ting på de virtuelle hylder, og ud over tøj af eget design kan du købe tøj fra Living Crafts i netbutikken. Der er gratis forsendelse ved køb for over 500 kr.


http://www.purebaby.dk
Pure Baby er både en fysisk butik på Østerbro i København og en meget velassorteret netbutik. Der er mest til de helt små – også de premature – men du kan finde undertøj i størrelser helt op til 12 år, hvis det står på din liste. Ud over tøj kan du købe dyner, puder, slynger og alt andet tilbehør i det lækreste økologiske bomuld, samt nogle meget kære krammedyr og andet legetøj af naturlige materialer.

http://www.filiokus.dk
Man få næsten lyst til at vikle sig selv ind, når man ser de økologiske uldsvøb og andre bløde sager hos Filiokus. Butikken handler med egen produktion af håndstrikkede lækkerier til baby samt tøj fra Pure Heaven, Engel, By Richter og Serendipity. Tjek også kategorien ‘bløde venner’, hvis du mangler en sød barselsgave.

http://www.balladebutikken.dk
‘Ballade’ er navnet på et dansk økologisk børnetøjsmærker, der har eksisteret i små to år, og i balladebutikken kan du købe hele kollektionen af det enkle og stilrene tøj til børn i alderen 0-6 år. Der er søde tern, lækre chokoladebrune farver og søde solhatte, så du kan roligt fylde indkøbskurven – portoen er betalt.

www.green-balance.dk
Hos Green Balance er der ikke kun økologi til de mindste, men også til de store børn og voksne. Der er et bredt udvalg af mærker: Altheane, Antichi, Camilla Norrback, Ciel, Pure Heaven, Lund-cph og mange flere, og tilbudskassen er ofte fuld af gode varer, så det er værd at kigge forbi ofte. Alt sendes fragtfrit. Er du i Tisvildeleje i løbet af sommeren, så kig forbi Green Balances sommerbutik på hovedgaden – der er åbent hver weekend om eftermiddagen.

www.raskerollinger.dk
Raske bliver de i hvert fald ved med at være, hvis du putter dem i det skønne økologiske tøj fra denne butik. Størrelserne går op til
4 år, og der er søde og sjove ting fra mærker som: By Richter, Cut4cloth, Serendipity og Lille Barn. Derudover er der et stort udvalg af plejeprodukter fra Green People.


www.tilditbarn.dk
Skal tøjet til dit barn være økologisk? Så tjek Til dit barn, hvor
du kan vælte dig i økologiske kollektioner fra f.eks. Didia, der er netbutikkens eget lækre mærke. Didias håndstrikkede produkter fremstilles af økologisk alpaka-uld og dyrkes efter fair trade-principper i Peru. Butikken byder også på tøj fra Piccadilly, La Queue Du Chat, Cotton People Organic, Ballade og HUG. Og du kan få fingrene i skønne håndklæder, der er hyggelige at svøbe sig i efter et varmt bad. Forkæl også den lille trold med en bamse – økologisk forstås. Fragt koster 33 kr. ved køb 500 kr.

www.melaniesmasker.dk
Strik i fantasifulde mønstre og en detaljerigdom ud over det sædvanlige kendetegner det fine børnetøj fra Melanies Masker. De to designere bag det danske børnetøjsmærke hedder Melanie Kort og Camilla Ingwersen, og de kæler længe for deres kollektion og de små håndlavede detaljer, inden tøjet slippes løs til de kære små fra 1-6 år. I deres netbutik kan du få fingrene i kreationer fra efterårskollektionen "The Snowball Collection", hvor inspirationen især kommer fra fantasiens verden. Fragt koster 25 kr. Bestillinger over 500 kr. fragtfri.

www.fairbaby.dk
FairBabys mærker opfylder alle et krav om enten bæredygtighed, økologi eller fairtrade-produktion – og gerne alle tre på én gang. Se bl.a. tøj fra Oeuf, der er fremstillet under et omfattende fairtrade projekt i Bolivia, hvor alt er håndstrikket af skøn pima-uld. Prøv også økologiske sneakers fra Veja, som bliver fremstillet af små brasilianske cooperativer. Skoene laves af økologisk bomuld, læder, naturligt latex og gummi fra bæredygtige skovbrug i Amazonas. Butikken rummer også produkter fra Paperpod, hvor det pludselig bliver nemt at lave sin egen rumraket eller dukkehus sammen med en voksen. Fragt koster 50 kr.

www.momoll.com
Så bliver legekøkkenet ikke hippere – det er faktisk lige før, at man hellere vil lave mad her end i sit eget køkken. Det er det lille schweiziske designfirma Momoll, der laver og sælger de fine samlesæt, der indtil videre fås som køkken, dukkehus, garage og 'legetårn'. Siden er kun på tysk, men en engelsk version er undervejs.

www.mahardrygoods.com
Alene indgangen til denne amerikanske butik er besøget værd – en fin lille børnebogsillustration, der vidner om det fortryllende univers, man er på vej ind i. De fleste ting er håndlavede eller 'limited edition' kunsthåndværk, udført af håndplukkede designere fra hele verden, og det meste er møntet på børneværelset, selvom nogle af tingene sagtens kan stå fremme andre steder. Vi faldt især for de strikkede 'monster bukser', det hjemmesyede stofbestik og de hæklede madvarer til legekøkkenet. Forsendelse til Danmark bliver regnet ud, når du lægger varer i kurven – normalt omkring 10 $.


www.pellefanten.dk
Det er jo ikke så forfærdelig mange børn, der ligefrem mangler legetøj på deres værelse, men hvis det stik imod alle odds skulle ske, så kig forbi Pellefantens netbutik. Her finder du Schleich dyr, du ikke anede eksisterede (en surikat og en djævlerokke f.eks.), sjove videnskabssæt, politisk korrekte træting samt en endeløs række legetøj, der knytter sig til kendte figurer fra tv.

www.lilleeg.dk
Lille Eg er en netbutik, der satser på dokumenteret økologisk legetøj samt legeting, der udfordrer barnets kreativitet. Og det er efterhånden blevet til et imponerende udvalg af lækre træting, puslespil, perler, farver, modellervoks og alle mulige andre ftalatfri ting til de mindste, samt lækre plejeprodukter i Earth Friendly serien. Hvis du kommer i Anemone Teatret på Hauser Plads, kan du opleve Lille Egs ting i legehjørnet der, ligesom du kan se de fleste varer i butikken i Peter Hvitfeldts Stræde i København.

www.ethjem.dk
Butikken ‘Et hjem’ har specialiseret sig i smukke håndlavede børnemøbler i den lyse og enkle skandinaviske stil. Der er en flot moderne udgave af Juno sengen i form af en tremmeseng, der kan bygges videre til en juniorseng, samt masser af skabe, reoler, pusleborde og et fint sæt med skrivebord og stol. Har du særlige ønsker til f.eks. indbygningsskabe eller lignende, laves det efter mål. Vil du tage varerne i øjesyn, inden du handler, ligger den fysiske butik i Lyngby, hvor mange af modellerne er udstillet.

www.wallnutz.com
Kan du huske de tegninger, man lavede som barn, hvor man udfyldte felterne med farver, alt efter hvilke numre de havde? Samme princip har ‘Wallnutz’ overført til væggene i børneværelset, så ungerne selv kan være med til at male motiverne. Du kan altså sætte dem i sving med at male en hel væg fuld af dinosaurer, Noahs ark eller motoriserede køretøjer – enhver fartglad drengs drøm af et værelse. Og stoler du ikke på lille Emils kunstneriske evner, er det også muligt at købe færdige tapeter og wall stickers i butikken.

http://www.snoopington.dk/
“En online butik for de kræsne forældre, der ikke går på kompromis med kvalitet og pris,” sådan beskriver Lotte Feder sin flot designede hjemmeside med både interiør og tøj til tjekkede drenge og piger. Sortimentet tæller blandt andet det ultimative cowboy sengetelt og en ‘lucky horse’ bøffelpude, der SKAL ses! Til prinsessen er der sommerfuglepuder, hjertegardiner og en blomsterlampe, der får sommerhumøret til at stige et par grader. Fragt koster kun 25 kr. og er gratis ved køb for over 600 kr.

www.abelspendabel.dk
Mangler du inspiration, eller vil du have professionel hjælp til indretning af børneværelset, så er Abel Spendabel det rette sted at starte. Ejeren Trille Roost hjælper dig med at designe det ultimative paradis for guldklumperne og kan samtidig sy sengetæpper, sengetøj og gardiner efter ønske, så alt bliver, nøjagtigt som du vil have det. I den fysiske butik på Gl. Kongevej i København findes der desuden et kæmpe udvalg af børnemøbler og tilbehør, hvoraf en del kan ses på hjemmesiden.


http://www.koolroomz.com/
Se amerikanernes bud på ‘Nullermusen’ med de mange vaskemærker, og tjek de andre superseje tæpper, hagesmækker og fede retro børnesenge. Der er også ‘hip dad’ pusletasker fra bl.a. OIOI og andre firmaer, som laver dejlige designs, vi ikke ser i gadebilledet så tit herhjemme. Klik på ‘policies’ for at læse mere om forsendelse til Europa.


http://www.coolmompicks.com/
Konceptet er simpelt: Mødre deler deres tips til gode webbutikker med andre mødre. Hver dag bliver der tilføjet et nyt link og en beskrivelse af et cool produkt. Da vi var der, fandt vi henvisninger til sejt sengetøj, økologiske ammepuder, en børnevenlig indendørs ‘minihave’, supersøde kunstværker til børneværelset og mange andre uundværligheder. Klart et besøg værd.

http://www.photowall.eu/
Som navnet antyder, kan du her købe kæmpetapeter til at dekorere væggen i børneværelset med en jungle, en undervandsverden, heste i flok eller dansende feer. Hvis du blot skal dække en endevæg, kan du vælge et motiv, der måler ca. 1,90 x 2,70 meter, men der findes også ‘maxi’ udgaver, der er 4 meter lange og 2,70 meter høje. Prisen starter ved 588 kr. inkl. forsendelse.

http://www.medudsigt.dk/
Butikken ‘Børneværelse med udsigt’ har eksisteret i flere år, men netbutikken er et nyt tiltag, og det betyder, at alle i landet nu kan få fingre i de fine ting, der føres her. Du kan f.eks. få børnemøbler designet af Charles og Ray Eames eller Nanna Ditzel, samt den legendariske Verner Panton stol ‘Panton chair’ i børnestørrelse. Tjek også kategorien ‘skønne indretningsting’ for fikse og uundværlige løsninger til podernes rum.

www.emilies-hjoerne.dk
Emilies Hjørne er en loppeshop med masser af udsøgte fund til børneværelset. Her er gammelt betræk med broderi til babydynen, gamle spil, børnekommoder, børnebilleder fra 60’erne i rammer – eller hvad med en pose med 40 gamle marmorkugler for kun 10 kroner? Og så er der altså også mange gode ting til de voksne!

www.lauritz.com
For dem, der sværger til ‘den eneste ene
sengen’ JUNO, er Lauritz.com et godt sted at starte. Der er næsten altid én til salg, så det er bare med at byde højest. Vurderingspriserne spænder fra 1500-4000 kr. alt efter stand. Den dag vi tjekkede, var der tre til salg.

www.tryllefeen.dk
Tryllefeen er en netbutik med loppefund for både voksne og børn. Klik på ‘prinsessernes paradis’ og se alle de søde og nostalgiske ting til børneværelset: gamle dukkestel, vugger og et fint komfur. I møbelsektionen er der også ofte små slagbænke perfekte til legetøjsopbevaring, udtrækssenge og andre gamle børnemøbler.

www.tingelingelater.dk
Tingelingelater laver deres egen søde linje af puder og tekstiler, som sælges fra hjemmesiden, men derudover fører de andre mærker som Designers Guild, Sen Sen, Anne Claire Petit m.fl. Tjek også menupunktet ‘UDSALG’, hvor der altid er et par gode tilbud, f.eks. på malerier eller stofposer, som det var tilfældet, da vi var forbi.


www.banditten.com
Banditten er en fantastisk butik, dels fordi pastelfarver er et sjældent syn her, og dels fordi alle drengemødre kommer i paradis, når de ser de cool drengeting. Tjek deres ‘Wallcandy’ – vægudsmykning i pangfarver, hvor du kan vælge mellem multifarvede prikker eller Marimekko biler og blomster. Det er også her, du finder sengetøj fra
Kragh Rosenberg, Barbapapa vågelamper, loftlamper i 70’er farver og de allerfineste knager med flyvemaskiner og brandbiler.


www.minegenverden.dk
Min Egen Verden forhandler bl.a. foto-tapeter, så du kan forvandle en hel væg til en jungle, og de har også et fint udvalg i møbler og andet interiør. Du kan også bestille hagesmække, badekåber, håndklæder og andre tekstiler med barnets navn. Som noget særligt har de bl.a. også en kategori med allergivenligt legetøj.

www.pernittengryn.dk
Designduoen Julie og Begitte, som står bag Pernittengryn, laver vel nok noget af det dejligste til danske børneværelser i
øjeblikket. Du kan ikke købe direkte fra hjemmesiden, men til gengæld kan du downloade hele kataloget med puder,
sengetøj, billeder, stofpistoler, højdemålere etc. og bagefter se på forhandlerlisten i hvilke butikker og netbutikker, du efterfølgende kan lægge børnepengene.

www.deneventyrligekommode.dk
Den Eventyrlige Kommode designer og producerer selv alle deres møbler, som er i gammeldags skandinavisk stil. Alt laves i massivt træ og males med miljøvenlig maling – og hvis du har særlige ønsker til mål, eller vil have dit barns navn indgraveret, kan det naturligvis også lade sig gøre. Møblerne laves i tre serier, så surf forbi og se de fine senge, reoler, klædeskabe og selvfølgelig den klassiske tallerkenrække.


www.lirumlarumleg.dk
En flot designet side, hvor man straks får lyst til at putte ting i indkøbskurven. Her er uimodståelige designer-badeænder, Franch og Fischer sengetøj og puder (det er det med koen og grisen), et gulvtæppe med skattekort og stofposer til legetøjsopbevaring – eller hvad med et dukketeater til ophæng, der passer perfekt i en døråbning? Til køkkenet fås også nogle fantastiske ‘gulvskånere’ fra Gaia og Ko til at lægge under den høje stol.

www.denblaagiraf.dk
Den Blå Giraf kan prale af et imponerende udvalg af legetøj, der vil gøre julemanden misundelig, for her er nok til alle verdens børn. Derudover er der et spændende udvalg af børnemøbler – f.eks. en sækkestol fra Kaloo (det er dem med de blødeste bløde plysdyr), tumledyr fra Bobles, et Pippi Langstrømpe legetelt og en uimodståelig ‘hippietipi’ fra danske Roommate til det store værelse eller til haven..

www.antoniashus.dk
Antonias Hus tilbyder nogle fabelagtige dukkehuse samt alt tilbehør til huset, lige fra bornholmerure til krydderihylder i miniaturestørrelse. Du kan også bare klikke på kategorien ‘pigeværelset’ og gå amok i lyserødt tingeltangel til din prinsesse, eller besøge ‘drengeværelset’ og se de superseje puslespil – vi faldt især for piratskibet i silhuetboks. Gratis forsendelse ved køb for over 350 kr.

www.curiosa.dk
Curiosa udmærker sig ved at føre nogle af de sjældne perler, der ikke findes i alle de andre netbutikker. Det gælder f.eks. ‘Mulle Moth’ keramik – uimodståeligt børnestel i stentøj. De forhandler også den svenske ‘Thilde-pude’, som efter vores mening er noget af det mest geniale opfundet til børn – en pude oversået med silkebløde vaskemærker, som jo er det eneste, der i virkeligeheden interesserer de mindste.

www.snurretop.dk
Uanset hvad der står på ønskesedlen, er der en stor chance for, at noget af det findes hos Snurretoppen. Der er borge, riddere og drager til drengene og et helt prinsessehjørne til pigerne med alt i lyserødt tilbehør. Der er et stort udvalg af børnebøger, der er bliklegetøj, babylegetøj og politisk korrekt trælegetøj – og et imponerende udvalg af musikinstrumenter, hvis du virkelig vil ‘glæde’ forældrene til den treårige.

www.legeskab.dk
‘Unik og kreativ leg’ er mottoet her, og du finder mange sjove ting , der ikke fås i de gængse internetbutikker. Til udendørs leg er der den populære sansegynge, balanceprodukter og løbecykler – og til indendørs leg er der stort udvalg i motorisk legetøj, farver og gyngedyr. Tjek også de fuldstændig fantastiske snackposer og forklæder, der vil få ethvert barn til at elske at være med i køkkenet.

www.legeakademiet.dk
Legeakademier lægger vægt på at sælge ‘legetøj man lærer af’ i alle afskygninger, og det kommer der et bredt og godt varesortiment ud af. Navigationen er gjort ekstra nem, fordi søgningen er aldersopdelt, så du skal ikke klikke dig forbi en masse irrelevante ting, før du finder noget, du kan bruge. Der er også en fin lille kategori, der hedder ‘ting til en regnvejrsdag’ – rare gaver, som man godt kan få brug for, når man bor i Danmark!

www.kongerogkrudtugler.dk
KUN TIL DRENGE – står der på forsiden, og så klapper en masse mødre i hænderne, for nogle vil mene, at pigerne ofte bliver favoriseret i de mange børnebutikker. Her kan du vælte dig i pirater, riddere, billeder til drengeværelset, spisesæt, sejt tøj og søde bamser – ja alt til den lille prins, som julemanden kan presse ned i sin sæk. Fragt koster
40 kr., uanset hvor meget du køber – er det for mere end 600 kr., er forsendelsen gratis.

www.privatehouse.dk
Private House handler med unikt designet boligtilbehør i den lækreste ende af skalaen. Der er både ting til børn og voksne, men vi vil især fremhæve børnetingene, da det er forfriskende at se smukke og anderledes møbler og tekstiler, som ikke fås alle steder. Der er nogle farverige hæklede tæpper, bløde plaider og puder, et fabelagtigt legehus i pap, som man selv skal dekorere, samt den ultimative flyvemaskinelampe til børneværelset (eller fars værelse).

www.littlefashiongallery.com
Design til børn i verdensklasse – både hvad angår tøj og møbler. Her er bl.a. et meget strømlinet dukkehus med orange plexiglas til forældre, der har arkitektambitioner på deres børns vegne. Og så må vi indrømme, at Trip Trap stolen blegner lidt, hvis man sætter junior til højbords i stolen ’nest’ fra australske Mozzee.

www.duduadudua.com
Dudua Dudua er en rigtig Alice i Eventyrland-butik i Barcelona, der nu også har åbnet netbutik. Se de mange skønne skæve håndlavede ting, der er bl.a. hæklede planter til børneværelsets vindueskarm, japanske dukker og sjove ting, vi ikke ser herhjemme.

www.fairbaby.dk
Fairbaby har valgt udelukkende at fokusere på mærker, der indeholder mindst et af tre krav om økologi, fairtrade-produktion og bæredygtighed, samt produkter, som lever op til høje standarder om barnets udvikling eller bevægelsesfrihed. Det er indtil videre blevet til en god blanding af tøj, plejeprodukter og legetøj fra flere af de udenlandske veletablerede fair trade brands, og hvem vil ikke gerne skåne planeten og købe fede ting til sit barn på samme tid?

www.bkids.typepad.com
Lad det være sagt med det samme, der er ingen andre hjemmesider, der når bkids til sokkeholderne, hvis du er på udkig efter skønne ting til børn. Hollandske Irene Hoofs, som bestyrer denne blog fra et solrigt eksil i Malaysia, har fuldstændig styr på hele klodens produktion af vidunderligt design til de mindste, og hun opdaterer dagligt med nye billeder og nye links.

www.bymom.dk
Hos bymom.dk kan du designe dit helt eget børnetøj hjemme foran computeren og i løbet af få dage modtage alt, hvad du skal bruge. Når du har valgt model og stof, sender bymom.dk dig nemlig en komplet pakke med udklippet stof, udførlig syvejledning og sytråd, så du med et snuptag kan være den totale overskudsmor, der selv syer tøj til sit barn.


www.kidshome.dk
Vi er ikke færdige med at elske Liberty-stof her på redaktionen og synes, at disse skønne loftslamper fra kidshome bør hænge på ethvert pigeværelse. Se også den skønne fairtrade hængevugge, babysengetøjet med lilla pingviner og andre ting, der enten vil gøre dig glad, fordi du har en baby, eller helt sikkert vil gøre dig skruk!

www.maelkechokolade.dk
Mælkechokolade er da bare det mest fantastiske navn til en netbutik! Ud over at sælge design i eget navn er det meste af tøjet i butikken håndsyet dansk håndværk fra små mærker som Sagas Mølle, Bobofant og Guldlok-design – og priserne er forbavsende rimelige. Vi kan slet ikke stå for den fantastiske charmeklud med påsyet fugl og pomponer til 99 kr.

www.lutterlagkage.dk
Indehaver Stine Weirsøe syr selv de mest bedårende babytæpper, retroinspireret tøj og babysengetøj i vintagetekstiler, men i butikken finder du også andre bløde must-haves til børneværelset fra bl.a. Zid Zid og Ziestha.

www.kidslovedesign.com
Er du træt af junk-legetøj fra McDonalds, så forkæl dit barn – og dig selv med en gave fra denne netbutik. Vi garanterer, at både børn og voksne vil kunne lide alle tingene. Se f.eks. de fantastiske tapetdesigns til væggen fra hollandske Inke, som alle er håndlavet af vintagetapet.

www.onskebasen.dk
De seje kridttavler til børneværelset fås i alle mulige sjove motiver både som hårde kridttavler til at skrue op og som wallsticker-tavler, der kan flyttes rundt. Alle tavlerne leveres med kridtholder. Ønskebasen har derudover et imponerende varelager af moderne design til både børn og voksne fra en lang række af tidens største navne.


Tilbage til oversigten

ANNONCE

 

Kommentarer

<a href="http://emanuels.dk/shop/boernevaerelset-195s.html">Børneværelset</a>

04. jan 2013 KL 02:38 Af <a href="http://emanuels.dk/shop/boernevaerelset-195s.html">Børneværelset</a>

Hos Emanuels findes et stort udvalg af børnemøbler og andre ting til <a href="http://emanuels.dk/shop/boernevaerelset-195s.html">Børneværelset</a>

idaising.com - pusletasker

24. okt 2012 KL 01:15 Af Ida Marie Ising Bagger

Vil bidrage med www.idaising.com, som sælger eget design pusletasker, strik til børn, genbrugstøj til børn, kunst, gravidkjoler mm.

Sovedyret.dk

20. okt 2012 KL 05:32 Af Camilla

Sovedyret.dk har også rigtig meget lækkert puttetilbehør fra alle de mest kendte danske mærker, såsom Småfolk, Katvig, Danefæ, Ej Sikke Lej, Smallstuff og andre. Du finder et kæmpe og lækkert udvalg i sengetøj her http://sovedyret.dk/sengetoej og så har de et meget stort udvalg i sengerande her http://sovedyret.dk/sengerande

Krea??

08. okt 2012 KL 08:57 Af Kamilla

god liste men hvor er de sunde og økologiske sider som krea raskerollinger.dk og sundleg.dk ?? der er dog lidt at kigge på her (:

Legetøj på hjul

02. apr 2012 KL 10:42 Af Martin Olsen

Vil blot bidrage med Legehjulet, som sælger <a href="http://www.legehjulet.dk/">legetøj på hjul</a>. Her kan du købe løbecykler, traktorer til børnene, wheely bugs, løbehjul og meget andet.

    1 2 3     
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Seneste nyt

Annonce: DIY - Byd smukt velkommen

Annonce: DIY - Byd smukt velkommen

21. nov | NYHEDER | Med Panduro Hobby kan du byde dine julegæster velkommen med den fineste julekrans.

Læs mere
 
Dansk design: 10 danske klassikere, der kan gå i arv

Dansk design: 10 danske klassikere, der kan gå i arv

21. nov | SHOPPING | Møbler og interiør med historie og patina er i høj kurs. Det er dog kun få designere, der har formået at skabe noget så tidløst, at de gamle designs kan gå igen og igen. Vi har kigget nærmere på de danske klassikere med år på bagen - klassikere som vi passer særligt på, så de kan gå i arv i familien og leve mange år ud i fremtiden.

Dansk design: 10 danske klassikere, der kan gå i arv
 
Bag til jul: 7 klassiske opskrifter på småkager

Bag til jul: 7 klassiske opskrifter på småkager

21. nov | BAGNING | JUL: Vi har fundet mormors gamle opskrifter frem og byder julen velkommen med et fad af de mest populære småkager: pebernødder, klejner, vaniljekranse, håkonskager, jødekager, fedtebrød og brunkager.

Bag til jul: 7 klassiske opskrifter på småkager
 
Drømmen om en Disney jul

Drømmen om en Disney jul

20. nov | INDRETNING | JUL: Da Svanna var barn, drømte hun om en rigtig Disney jul med plastic, masser af glaskugler og alverdens kulører. Nu lever hun drømmen ud på udvalgte steder i lejligheden på Vesterbro, som hun deler med mand og barn – og her står uden tvivl byens mest pyntede juletræ!

Drømmen om en Disney jul
 
15 snehvide fund

15 snehvide fund

20. nov | SHOPPING | Vi er i vinterstemning og glæder os til, at den første sne falder. Lige nu er vejret gråt og regnfuldt så i stedet har vi fundet smukke hvide fund, der kan lede tankerne hen mod det hvide vinterlandskab.

15 snehvide fund
 
Nyt BoligLiv på gaden

Nyt BoligLiv på gaden

20. nov | NYHEDER | I dag lander BoligLivs december-nummer i butikkerne, og du kan smugkigge i det lige her…

Nyt BoligLiv på gaden
 
15 flotte fund til kontoret

15 flotte fund til kontoret

19. nov | SHOPPING | De fleste af os har ikke et separat rum, hvor kontorartikler og papir kan få lov til at rode. Derfor har vi samlet ideer til, hvordan du kan forvandle et lille hjørne i stuen til dit personlige kontor – selvfølgelig uden alt rodet. For flot må det gerne være, når kontoret skal integreres i stuen.

15 flotte fund til kontoret
 
Hent pynten i naturen

Hent pynten i naturen

19. nov | KREATIVE IDEER | JUL: Trænger du til at stresse af og glemme alt om julens kommercielle sider, så gå en tur i skoven eller i haven – her kan du finde materialer til den flotte adventsstage og de andre fine juleideer her.

Hent pynten i naturen
 
Rå detaljer i det gamle byhus

Rå detaljer i det gamle byhus

18. nov | INDRETNING | JUL: Når julen skal fejres i det fredede byhus fra slutningen af 1500-tallet, er der ikke brug for megen julepynt, for der hersker i forvejen en hyggelig stemning af gamle dage.

Rå detaljer i det gamle byhus
 
14 ekstravagante fund

14 ekstravagante fund

18. nov | SHOPPING | Den metalliske tendens er over os, og særligt messing præger de nye designs. Brug metallerne til at få luksusstemning ind i din bolig og sæt dem gerne sammen med mørke blålige nuancer for at lade de gyldne detaljer lyse op.

14 ekstravagante fund
 
4 nemme opskrifter i november

4 nemme opskrifter i november

18. nov | NEM HVERDAG | NOVEMBERMAD: Har julestressen allerede meldt sin ankomst, og er det svært at få tid og madlavning til at gå op? Vi har lavet fire lækre retter, du hurtigt kan trylle frem på en travl novemberdag …

4 nemme opskrifter i november
 
Julehygge i pastelfarver

Julehygge i pastelfarver

17. nov | INDRETNING | JUL: Overalt i Rakel og Carstens byhus hersker en hyggelig stemning med nostalgisk julepynt i de fineste pastelfarver. Pynten er af den kreative slags i form af hæklede figurer, pomponer, juleroser i silkepapir og farvede grene fra naturen.

Julehygge i pastelfarver
 
14 ideer til budgetvenlige adventsgaver

14 ideer til budgetvenlige adventsgaver

17. nov | SHOPPING | JUL: Vi har samlet 14 bud på adventsgaver til budgetvenlige priser, som med sikkerhed vil vække glæde hos den heldige modtager.

14 ideer til budgetvenlige adventsgaver
 
20 smukke adventskranse

20 smukke adventskranse

14. nov | KREATIVE IDEER | JUL: Klassisk, naturlig, elegant eller helt utraditionel? Lad dig inspirere af disse 20 adventskranse, og lav din helt egen version af den klassiske julepynt.

20 smukke adventskranse (2 kommentarer)
 
7 klassiske desserter

7 klassiske desserter

14. nov | TEMA | Pandekager, bananasplit og kiksekage … vi genopliver de lækre klassikere og glemmer alt om kalorietælling ...

7 klassiske desserter
 
Gammelt landhus: Nyt liv i barndomshjemmet

Gammelt landhus: Nyt liv i barndomshjemmet

13. nov | INDRETNING | Rina og Jesper Schmidt købte Jespers barndomshjem på landet og forvandlede det til et lyst og lækkert hus med en skøn personlig indretning og plads til fire børn.

Gammelt landhus: Nyt liv i barndomshjemmet
 
Få stilen: Jul i naturlook

Få stilen: Jul i naturlook

13. nov | INDRETNING | JUL: Brændeknuder og bloklys med indbygget hyggefaktor, en kalender af kuverter og pynt af kogler fra skoven – du kan nemt og hurtigt pynte op til jul i en rå og naturlig stil med disse 8 ideer.

Få stilen: Jul i naturlook (1 kommentarer)
 
Annonce: Fjällräven - Etiske dun mod gåsehud

Annonce: Fjällräven - Etiske dun mod gåsehud

12. nov | NYHEDER | Fjällrävens Dunløfte er i sig selv en garanti for, at dunene er fremstillet gennem processer, der tager størst mulig hensyn til dyrevelfærd.Fjällräven har fuld kontrol over alle led i forsyningskæden, fra opfodring til det færdige dunprodukt.

Læs mere
 
Annonce: Pakkekalender til familiens yngste medlemmer

Annonce: Pakkekalender til familiens yngste medlemmer

12. nov | NYHEDER | Forsød ventetiden inden jul med pakkekalender til de små.

Læs mere
 
8 søde julekalendere

8 søde julekalendere

12. nov | SHOPPING | JUL: Er du også typen, der bare ikke kan vente på det bliver juleaften? Så gør ventedagene i december lidt nemmere med en julekalender, der gemmer på lidt til den søde tand.

8 søde julekalendere (1 kommentarer)
Boligliv


I BoligLivs december-nummer kan du:


Opleve 7 pyntede julehjem

Få ideer til pæn indpakning

Se hvordan du kan julepynte for få penge

Kreere en fantastisk nytårsmenu

Lave lækker chokolade og konfekt

Og ikke mindst få masser af ideer til DIY og hygge

+ meget, meget mere ...

Rigtig god fornøjelse!
De bedste hilsner fra redaktionen

 
 

Tegn abonnement

BoligLiv Shop

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Højdekalkulator

Så højt bliver dit barn!


Prøv ALT for damernes højdekalkulator og se hvor højt dit barn bliver.

Prøv kalkulatoren her.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

Bazar

Konkurrence

Vind gryder og pander fra Raadvad

Vind gryder og pander fra Raadvad

Deltag i konkurrencen om et All Steel gavesæt fra Raadvad, indeholdende 2 gryder, 1 kasserolle, 1 wok, 2 pander samt en sauterpande til en samlet værdi af 4.799,65 kr.

Vind gryder og pander fra Raadvad

MEST LÆSTE

Konkurrence

Har du styr på året der gik?

Har du styr på året der gik?

Deltag i konkurrencen om det nye selskabsspil BEZZERWIZZER Året der gik 2014. Vi udlodder 5 stk. til en samlet værdi af 645 kr.

Har du styr på året der gik?

Mød BoligLiv på Facebook

ANNONCE

ANNONCE

SIDSTE NYT

 

Konkurrence

Frisk børneværelset op med et gavekort til DBA

Frisk børneværelset op med et gavekort til DBA

Deltag i konkurrencen om et gavekort til DBA, så du kan gå på jagt efter unikke sager til eksempelvis ungernes værelser. Præmien har en værdi af 3.000 kr.

Frisk børneværelset op med et gavekort til DBA

ANNONCE

BOLIGLIVS JOBMARKED