bl-logo

gavekort_arial_hvid
 
BoligLiv > Blog > Ny online portal for Kreative Kvinder
Ny online portal for Kreative Kvinder

Ny online portal for kreative kvinder

Ny online portal for Kreative Kvinder

Stine RC har haft en snak med den kreative superkvinde bag portalen. Se her hvordan en kreativ super-kvinde har ændret sit liv!

01. okt - Af Stine Grubbe - Foto: Amio.dk

Kreativiteten i Danmark har fået en ny platform. Den nye online portal www.amio.dk er gået i luften - og sæt den straks på din surf-liste - den er SUPER!

Jeg har haft en snak med kvinden bag, Ann-Karina - og om kreativiteten i hendes liv:Hvad venter du på?

Sidste år på omkring samme tid indtrådte min 34-års-krise. Jeg var ansat som lægesekretær, men var det egentlig det, jeg ville resten af mit liv?

Året inden blev min mand og jeg gift. Mange timers søgning foran skærmen efter unikke vielsesringe satte tankerne i gang. Tanker om at skabe et online fællesskab for alle danske kreatører -et sted hvor vi kunne mødes, lade os inspirere, udveksle ideer, købe og sælge egne håndlavede ting osv. - men tanker er jo tit blot tanker indtil....

Sofia Manning blev mit vendepunkt

Midt i krisen var jeg så heldig at vinde Sofia Mannings bog, "Hvad venter du egentlig på?" Det blev vendepunket i mit liv - nu vidste jeg, hvad jeg skulle! Så jeg tog en dyb indåndling, sagde mit job op og kastede mig over drømmen om at starte et fællesskab for alle danske kreatører. I dag, blot 8 måneder senere, kan jeg hver morgen tænde computeren og glæde mig over, at jeg skal arbejde med det, jeg brænder for.

Forbi hjertet - gennem hånden

Noget af det, der er mest fantastisk ved Amio.dk er, at vi er så mange, der elsker ting, der er lavet med hjertet. Butiksejere, kunder, familie og venner deltager alle sammen aktivt med at gøre Amio.dk til et unikt fællesskab.

Så Amio.dk er ikke bare en hjemmeside jeg har lavet, hvor man kan købe og sælge håndlavede ting - det er et sted, hvor vi sammen finder ud af, hvad vi gerne vil have, et sted hvor vi debatterer, hjælper hinanden og så selvfølgelig også handler hos hinanden.

Vi har ikke et fællesskab, vi er et fællesskab - og det endda også uden for Danmark. Flere fra Skandinavien, USA og Europa er også med i fællesskabet.

Amio.dk - også lavet med hjertet

Hånden på hjertet, ja jeg elsker at være kreativ. Tidligere var symaskinen min kilde til at slippe hverdagens stress og jag. Her kunne jeg lade tanker og ideer komme ud. Ofte supplerede jeg med asen og masen over gryder og med pil for at trylle de skønnese sæber og kurve frem.

I de sidste 8 måneder har min symaskine dog holdt stille, gryderne står bagerst i skabet og mine hænder er uden vabler fra pilens flet og snitten. Til gengæld så er alt, hvad du ser på Amio.dk håndlavet. Hele systemet, teksterne, designet og kontakten til de mange butiksejere - det er lavet i hånden og forbi hjertet.

- og det er alt sammen det, der gør, at jeg nu ved, hvad jeg skal bruge mit liv på...
Tilbage til oversigten

ANNONCE

 

Kommentarer

Mange spændende sider

11. sep 2012 KL 10:21 Af Thomas

Der er efterhånden en del sider for kreative, jeg selv laver http://www.MyArtSpace.dk som er for alle der tegner, maler, fotograferer laver keramik osv, modsat Amio.dk er MyArtSpace.dk et forum for kreative hvor alle kan være med.

Så hyggelig

20. okt 2010 KL 09:25 Af Heidi

Jeg selv tilhænger af alle de fantastiske kreative på Amio - og alle de andre dejlige unika sider - super at I skriver om dem - det er stor bevegelse i blogverden!

 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Blog

amio

Stine Grubbe

Kommunikationstalent extraordinaire. Skribent, foredragsholder og konceptudvikler.


Stine arbejder med kommunikations- og konceptudvikling for forskellige virksomheder i detailbranchen.

Se mere om her: www.retailrebel.dk

ARKIV

tidligere indlæg

Tegn abonnement

BoligLiv Shop

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Højdekalkulator

Så højt bliver dit barn!


Prøv ALT for damernes højdekalkulator og se hvor højt dit barn bliver.

Prøv kalkulatoren her.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

12 gode ideer til fastelavn

12 gode ideer til fastelavn

Skal du holde fastelavnsfest eller savner du bare inspiration til børnenes udklædning, så finder du på Hendes Verden opskriften på den sejeste pirat, en yndig alf eller den fineste bellis samt en masse gode ideer til hvordan I får den sjoveste fastelavnsfest.

Se de gode ideer til fastelavnsfesten her.

Smag 4 kvinders favoritbrød

Smag 4 kvinders favoritbrød

Så er det frem med røreskåle, mel og masser af kærlighed! Vi har fået fire kvinder til at give
os opskriften på deres bedste brød, og det er der kommet fire meget lækre og forskellige
brød ud af.

Se opskrifterne på 4 kvinders favoritbrød her

MEST LÆSTE

Mød BoligLiv på Facebook

ANNONCE

ANNONCE

SIDSTE NYT

 

ANNONCE

Nem ret: Chili con carne

Nem ret: Chili con carne

En klassisk fyldig chili con carne, som alle vil elske. Og så er den nem!

Se opskriften på nem chili con carne her

Regler for brændeovne i 2015

Regler for brændeovne i 2015

Reglerne for danske brændeovne bliver i 2015 strammet. Og flere stramninger følger, men det betyder ikke, at ilden skal slukkes i de danske brændeovne - tværtimod.

Se de strammere regler for brændeoven i 2015 her