bl-logo

gavekort_arial_hvid
 
BoligLiv > Blog > Hotel Randers
Hotel Randers

Hotel Randers

Mens det meste af befolkningen holder ferie og nyder den danske sommer, er fotograf Tia Borgsmidt og Mette Helena Rasmussen på Tour de Jylland, hvor de foreviger de skønneste jyske boliger, hoteller og butikker. Netop nu i Randers - og med to søde praktikanter på bagsædet...

14. jul - Af Mette Helena Rasmussen - Foto: Hotel Randers

Vi er netop nu i skrivende stund på Hotel Randers, og hvis du ikke har været her, så kan vi godt hilse og sige, at det er hele turen værd! Stemningen på Hotel Randers er helt eventyrlig, og værelserne er så flot og anderledes indrettet med et nostalgisk og lidt dekadent touch... Alle værelserne er vidt forskellige, men de har smukke farver, antikke møbler og ægte kunst på væggene. Vi har lige fotograferet det kongelige værelse, så hvis du er royalt anlagt, er det måske netop dér, du skal forkæle dig selv med en overnatning..? Men alle de andre værelser - som fx det blå værelse med badehotels stemning er også fantastiske og hyggelige. Fotograf Tia Borgsmidt og jeg er på den herligste Jyllands tourné i disse dage - sammen med Retro Villas to unge, energiske og ikke mindst super kreative praktikanter Maria og Malene fra Designskolen i Kolding og KEA. I kan glæde jer til at se meget mere fra dem. De skal bla. vise os rundt i Kolding, som vi kommer til på fredag... Vi skal bla. afprøve myten om de jyske genbrugsbutikker: Er de virkelig så meget bedre og billigere, og kan vi have alle fundene i bilen? Fortsættelse følger!

Tilbage til oversigten

ANNONCE

 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Blog

Tour de Jylland

Mette Helena Rasmussen
Et kreativt multitalent, der blogger om kunst, kreativitet, kærligheden til boligindretning og meget mere...

Mette Helena Rasmussen er billedkunstner, kunstakademistuderende, boligstylist og indehaver af indretningsvirksomheden Retro Villa – og snart kan du også opleve hende som indretningsekspert i TV3's nye boligindretningsserie Velkommen Hjem.

ARKIV

tidligere indlæg

Årets julegave

BoligLiv Shop

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Højdekalkulator

Så højt bliver dit barn!


Prøv ALT for damernes højdekalkulator og se hvor højt dit barn bliver.

Prøv kalkulatoren her.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

Bazar

MEST LÆSTE

Mød BoligLiv på Facebook

ANNONCE

ANNONCE

SIDSTE NYT

 

ANNONCE