bl-logo

gavekort_arial_hvid
 
BoligLiv > Blog > Strandet i mit køkken
Strandet i mit køkken

Mette Helena drømmer om et nyt køkken, mens Europas lufthavne er lukkede

Strandet i mit køkken

Jeg er en af mange danskere, der skulle være fløjet ud af landet i fredags, men som grundet vulkanasken er tvunget på jorden. Jeg er dog ikke strandet i en eller anden lufthavn, men i mit eget hjem, og det er faktisk slet ikke så ringe.

18. apr - Af Mette Helena Rasmussen

Nu hvor jeg ikke befinder mig på Cuba, har jeg pludselig en masse tid herhjemme og ingen aftaler. Det er en hel ny og ret fantastisk fornemmelse for en travl dame som mig. Hvad skulle jeg dog bruge al den tid til? Nyt køkken måske? Når man er strandet pga. naturens luner, kan man jo ligeså godt udnytte tiden fornuftigt, og en boligentusiast som jeg får jo nemt nye ideer. Men selvfølgelig kan jeg ikke lave nyt køkken på en weekend - jeg taler af bitter erfaring. Da jeg for 4 år siden satte mit nu aldeles hyggelige og pæne køkken i stand, havde jeg køleskabet stående i stuen i 5 måneder, mens jeg forsøgte at få kabalen af håndværkere, som skulle ind på forskellige tidspunkter, til at gå op. Og selvom dette nye køkkendrømsprojekt egentlig "bare" går ud på at flå vinylgulvet af, så jeg kan komme ned til de gamle gulvplanker og male dem Cold Lavendar fra Flügger, måske udskifte glasmosaikkerne med smukke kunstneriske Made a Mano fliser, og evt. rykke rundt på et par skabselementer, som længe har drillet mig, og nu jeg er i gang, så kunne jeg jo lige rive det sænkede loft ned og filte og male... Ja så ved jeg godt, at køkkener er en større mundfuld, og at jeg risikere at leve af dåsemakrel i flere måneder, fordi jeg jeg ikke har et fungerende køkken. Så jeg besindede mig. Og tog i stedet i Danmarks Akvarium og på Bakken for ALLERFØRSTE gang, hvilket var en stor succes for især min 3 årige Villa Malou. Og nu må vi se, om jeg bliver airborn i løbet af de næste par dage og ender på Cuba som planlagt.

Tilbage til oversigten

ANNONCE

 

Kommentarer

Smuuukkttt koekken

21. jan 2011 KL 09:43 Af Susanne Knigge

Hej Mette Helene, Jeg sidder her i London og dataindsamler til mit nye koekken og wow, der er bare saa smukt et koekken. Desvaerre skriver du ikke hvem der har designet (det har du sikkert selv), samt hvem der er har lavet det. Maatte jeg ulejlige dig med at vende tilbage med ovenstaaende information? Jeg takker paa forhaand mange gange ;0) Venligst Susanne

 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Blog

Strandet i mit køkken

Mette Helena Rasmussen
Et kreativt multitalent, der blogger om kunst, kreativitet, kærligheden til boligindretning og meget mere...

Mette Helena Rasmussen er billedkunstner, kunstakademistuderende, boligstylist og indehaver af indretningsvirksomheden Retro Villa – og snart kan du også opleve hende som indretningsekspert i TV3's nye boligindretningsserie Velkommen Hjem.

ARKIV

tidligere indlæg

Tegn abonnement

BoligLiv Shop

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Højdekalkulator

Så højt bliver dit barn!


Prøv ALT for damernes højdekalkulator og se hvor højt dit barn bliver.

Prøv kalkulatoren her.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

12 gode ideer til fastelavn

12 gode ideer til fastelavn

Skal du holde fastelavnsfest eller savner du bare inspiration til børnenes udklædning, så finder du på Hendes Verden opskriften på den sejeste pirat, en yndig alf eller den fineste bellis samt en masse gode ideer til hvordan I får den sjoveste fastelavnsfest.

Se de gode ideer til fastelavnsfesten her.

Smag 4 kvinders favoritbrød

Smag 4 kvinders favoritbrød

Så er det frem med røreskåle, mel og masser af kærlighed! Vi har fået fire kvinder til at give
os opskriften på deres bedste brød, og det er der kommet fire meget lækre og forskellige
brød ud af.

Se opskrifterne på 4 kvinders favoritbrød her

MEST LÆSTE

Mød BoligLiv på Facebook

ANNONCE

ANNONCE

SIDSTE NYT

 

ANNONCE

Nem ret: Chili con carne

Nem ret: Chili con carne

En klassisk fyldig chili con carne, som alle vil elske. Og så er den nem!

Se opskriften på nem chili con carne her

Regler for brændeovne i 2015

Regler for brændeovne i 2015

Reglerne for danske brændeovne bliver i 2015 strammet. Og flere stramninger følger, men det betyder ikke, at ilden skal slukkes i de danske brændeovne - tværtimod.

Se de strammere regler for brændeoven i 2015 her