bl-logo

gavekort_arial_hvid
 
BoligLiv > Blog > Legetøj uden biblyde tak!
Legetøj uden biblyde tak!

Legetøjsbutikken Prik på Gl. Kongevej

Legetøj uden biblyde tak!

Får du også som mig tendens til røde knopper af shoppingcentre og legetøjsbutikker med lyserødt plastikskrammel, der kan blinke og sige lyde, så prøv at besøge legetøjsbutikken Prik på Gl. Kongevej.

05. apr - Af Mette Helena Rasmussen

Min datter har desværre en svaghed for larmende plastiklegetøj og alt godt fra Fætter BR, men jeg prøver dog stadig krampagtigt at give hende lidt god smag og opfordre hende til at lege med sit nostalgiske Lundby dukkehus (fundet på loppemarked og piftet op med retro tapeter naturligvis) og søde trætingester med afskallet maling. Og når hendes trang til plastik bliver alt for stor, leger vi med alt mit gamle Playmobil, som faktisk virkelig er skønt og vækker minder. I legetøjsbutikken Prik kan du finde masser af inspiration til indretning af børneværelset, og hvis du vil forkæle dine unger med en personlig dims, der hverken blinker eller larmer, kan du finde et miks af nyt trælegetøj, puslespil og et fantastisk udvalg af søde retro dukke testel, dukkemøbler fra 60'erne, nostalgiske børnemøbler og retro tapeter m.m. Indehaveren har også designet de skønneste dukkelifte og sengesæt syet af vintage stoffer, som vil sprede glæde både hos mor og datter. Prik på Gl. Kongevej 130 A, 1850 Frederiksberg.

Tilbage til oversigten

ANNONCE

 

Kommentarer

Klassisk legetøj

07. okt 2014 KL 10:38 Af Karen

Ser ud som en skøn butik. Hvis man vil finde noget af det gode klassiske legetøj på nettet, kan jeg anbefale at kigge forbi www.monito.dk. Her sælges der kvalitetslegetøj med pædagogisk substans med vægt på legeværdien. Og så er der super god kundeservice og altid råd og vejledning så man får det rigtige legetøj til de små...

Mange sjove ting hos znoopy

24. jun 2014 KL 05:18 Af Jesper Hansen

På http://www.znoopy.dk/shop/frontpage.html kan man også finde mange sjove ting til ungerne

Shopper kun online

24. nov 2013 KL 04:23 Af Katharine Jessen

Netop pga. larmende butikker og ofte ret dyre priser, shopper jeg kun online når det kommer til legetøj. Modsat alm. tøj er det ikke noget man risikerer at skulle sende tilbage pga. forkert størrelse. I stedet kan jeg sidde i ro og mag og bestille det jeg skal bruge. Personligt bruger jeg mest Fancy-kids.dk som jeg synes samler mange gode tilbud, men der er sikkert mange andre der også er gode.

Tilbage til de gamle dyder

28. feb 2013 KL 08:55 Af Martin Olsen

Hvor ser den butik hyggelig ud. Jeg mener også vi skal forsøge at opdrage vores børn til at bevare nogle af de gamle dyder. Her tænker jeg primært på legetøj på hjul, som jeg brænder mest for på www.legehjulet.dk - men årsagen til dette, er fordi jeg mener voes børn bevæger sig for lidt. De smider jeg ind bag en ipad og så hænger de fast på den til de skal i seng eller far og mor bliver sure.

Legetøj

05. apr 2011 KL 05:17 Af Tom

Skønt udvalg af <a href="http://www.emmasverden.dk">legetøj</a> Det ligner en hyggelig lille grotte med små legetøjs skatte -

    1 2     
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Blog

Min yndlings legetøjsbutik

Mette Helena Rasmussen
Et kreativt multitalent, der blogger om kunst, kreativitet, kærligheden til boligindretning og meget mere...

Mette Helena Rasmussen er billedkunstner, kunstakademistuderende, boligstylist og indehaver af indretningsvirksomheden Retro Villa – og snart kan du også opleve hende som indretningsekspert i TV3's nye boligindretningsserie Velkommen Hjem.

ARKIV

tidligere indlæg

Tegn abonnement

BoligLiv Shop

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Højdekalkulator

Så højt bliver dit barn!


Prøv ALT for damernes højdekalkulator og se hvor højt dit barn bliver.

Prøv kalkulatoren her.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

Bazar

12 gode ideer til fastelavn

12 gode ideer til fastelavn

Skal du holde fastelavnsfest eller savner du bare inspiration til børnenes udklædning, så finder du på Hendes Verden opskriften på den sejeste pirat, en yndig alf eller den fineste bellis samt en masse gode ideer til hvordan I får den sjoveste fastelavnsfest.

Se de gode ideer til fastelavnsfesten her.

Smag 4 kvinders favoritbrød

Smag 4 kvinders favoritbrød

Så er det frem med røreskåle, mel og masser af kærlighed! Vi har fået fire kvinder til at give
os opskriften på deres bedste brød, og det er der kommet fire meget lækre og forskellige
brød ud af.

Se opskrifterne på 4 kvinders favoritbrød her

MEST LÆSTE

Mød BoligLiv på Facebook

ANNONCE

ANNONCE

SIDSTE NYT

 

ANNONCE

Nem ret: Chili con carne

Nem ret: Chili con carne

En klassisk fyldig chili con carne, som alle vil elske. Og så er den nem!

Se opskriften på nem chili con carne her

Regler for brændeovne i 2015

Regler for brændeovne i 2015

Reglerne for danske brændeovne bliver i 2015 strammet. Og flere stramninger følger, men det betyder ikke, at ilden skal slukkes i de danske brændeovne - tværtimod.

Se de strammere regler for brændeoven i 2015 her