bl-logo

gavekort_arial_hvid
 
BoligLiv > Blog > Grisekæber og Julemarked i Den Grå Hal
Grisekæber og Julemarked i Den Grå Hal

Grisekæber og Julemarked i Den Grå Hal

Mette Helena har haft en travl weekend med julebazar på Kunstakademiet, middag på Frankies Køkken og til slut shopping på Christianias Julemarked. Her viser hun favoritfundene fra Den Grå Hal.

13. dec - Af Mette Helena Rasmussen

Kunstbazar og Grisekæber på Frankies køkken
Jeg var til julebazar på kunstakademiet i lørdags, hvor jeg selv solgte egne kunstværker - og bagefter brugte jeg hele fortjenesten på at købe kunst af mine medstuderende og efterfølgende forkæle mig selv og kæresten med en lækker middag på Frankies Køkken. Det var virkelig godt! Restauranten var smukt indrettet, og maden så godt nok lidt speciel ud på menukortet - hvornår har du sidst fået grisekæber? Men det lykkedes mig at navigere uden om de mest bemærkelsesværdige danske klassikere, og både vin og mad var så godt. 3 retter kostede 250 kr. Det er hermed anbefalet!Frankies Køkken i Admiralgade. KLIK HER for at læse mere


Christianias Julemarked
I går aftes kom jeg for første gang gang endelig til Christianias Julemarked i Den Grå hal, og jeg kan tilgengæld ikke anbefale maden dér. Der var lidt for meget festivalstemning over madboderne med fyldte pandekager og frikadeller med kartoffelsalat.
Men der var så mange fine finurlige smukke ting rundt på markedet! Jeg tog et par hurtige billeder med min Iphone af nogle af de ting, jeg faldt for.

Kitchede kulørte julehjerter til 50 kr. pr. stk.

Julelysholdere med perler, similisten og plastikblomster
Smukt keramikpynt til 45 kr. pr. stk.

Keramik lysestager og skåle fra 200 kr.
Sjov forfinet bordlampe til prinsesseværelset til 450 kr.

Skønt strikket børnetøj fra mormor.nuDu kan stadig nå ud på Christianias Julemarked. Der er åbent alle dage frem til den 20. december. Gratis entré. HUSK undgå frikadellerne med kartoffelsalaten - skal jeg hilse fra kæresten og sige :)

TIP: Jeg kom derud søndag kl. 18.00, og der var ikke særlig mange mennesker, men rigtig god stemning, liveorkester og to skæve damer, der dansede til.

Tilbage til oversigten

ANNONCE

 

Kommentarer

Drøn kedelig og intetsigende artikel..øv!

17. dec 2010 KL 06:18 Af Anja Lehn

Det er dog noget af det mest uinspirerende jeg har læst i lang tid og oven i købet skrevet med en snert af arrogance..mon ikke i skulle havde valgt at sende en mere engageret og positiv medarbejder afsted? Hilsen Anja Lehn

 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Blog

Jul i Den Grå Hal

Mette Helena Rasmussen
Et kreativt multitalent, der blogger om kunst, kreativitet, kærligheden til boligindretning og meget mere...

Mette Helena Rasmussen er billedkunstner, kunstakademistuderende, boligstylist og indehaver af indretningsvirksomheden Retro Villa – og snart kan du også opleve hende som indretningsekspert i TV3's nye boligindretningsserie Velkommen Hjem.

ARKIV

tidligere indlæg

Årets julegave

BoligLiv Shop

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Højdekalkulator

Så højt bliver dit barn!


Prøv ALT for damernes højdekalkulator og se hvor højt dit barn bliver.

Prøv kalkulatoren her.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

Bazar

MEST LÆSTE

Mød BoligLiv på Facebook

ANNONCE

ANNONCE

SIDSTE NYT

 

ANNONCE