bl-logo

gavekort_arial_hvid
 
BoligLiv > Blog > Byg dine egne møbler
Byg dine egne møbler

Byg dine egne møbler

Nogle gange kan du bare ikke finde de helt rigtige møbler - og slet ikke til den rigtige pris. Men det er der råd for: Tænk kreativt og byg dine møbler selv.

26. okt - Af Mette Helena Rasmussen - Foto: Jesper Frandsen

Så bliver de præcis, som du vil have dem, det er ofte langt billigere end at købe dyre designermøbler, og du kan vælge utraditionelle løsninger, der opfylder flere behov på en gang. Fx opbevaring af bøger under sofaen og indbyggede sideborde til bordlamper og nips.Denne sofa designede jeg i boligprogrammet "Velkommen Hjem" på TV3. Sofaen er bygget af MDF plader fra Silvan, den er malet højglans hvid med Interiør 50 fra Flügger, og skumhynderne i forskellige størrelser og former er købt på mål hos Skumgaarden.dk og betrukket med grønne og grå møbeltekstiler fra Stof & stil. Sofabordet er en spisebordsstol fundet hos Svensklandstil.dk, der er bygget om til et sofabord ved hjælp af en nyreformet MDR plade savet ud med en stiksav og efterfølgende malet sort med Interiør 90 fra Flügger.

Endevæggen malede jeg auberginefarvet for at skabe dybde i den lille stue. Mooi Random lampen er fra Spotlight2.dk, og Eames stolen er fra Paustian.Har du også selv bygget et møbel, så er du velkommen til at uploade billeder af dine projekter på BoligLivs hjemmeside og dele dine ideer med læserne.

Tilbage til oversigten

ANNONCE

 

Kommentarer

Mål til sofa

13. nov 2013 KL 10:09 Af Jette T.

Kære dygtige Mette Helena, jeg er så vild med sofaen, du selv har kreeret, og vil elske at snuppe din idé til min lille lejlighed, hvor sønnen og jeg lever på bare 60 m2. Derfor kunne de ekstra rum under sofaen virkelig gøre glæde her. Kan jeg lokke en skabelon eller nogle mål ud af dig? Selv har jeg andre gode løsninger til folk, som bor på få m2, hvis det har interesse, deler jeg gerne! Venligst Jette T.

hvor?

08. jun 2013 KL 02:14 Af Morten Storgaard

Hej igen, du skriver at man kan dele billeder på sine projekter her på siden, men hvor gør man det?

Spændende indlæg

08. jun 2013 KL 02:12 Af Morten Storgaard

Hej Mette Helena, Tak for et inspirerende indlæg. Vi elsker at bygge selv, og har selv bygget vores seng, som er en 70 cm høj seng, så vi kan have alle vores ting under den. Vi har valgt at bo meget småt for at kunne arbejde mindre, og det giver nogle gange nogle udfordringer med storage. Vi har også bygget nogle små hylder bag en dør til vores bøger: http://www.godownsize.com/tiny-shelves/

Hynder

22. aug 2012 KL 05:50 Af Mia

Hej :-) Jeg synes denne sofa er mega fed og overvejer selv, at få bygget sådan en til min stue. Jeg vil bare høre om hynder er sat fast på en måde, så de ikke flytter sig, når man sidder i den? :-)

 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Blog

Byg dine egne møbler

Mette Helena Rasmussen
Et kreativt multitalent, der blogger om kunst, kreativitet, kærligheden til boligindretning og meget mere...

Mette Helena Rasmussen er billedkunstner, kunstakademistuderende, boligstylist og indehaver af indretningsvirksomheden Retro Villa – og snart kan du også opleve hende som indretningsekspert i TV3's nye boligindretningsserie Velkommen Hjem.

ARKIV

tidligere indlæg

Tegn abonnement

BoligLiv Shop

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Højdekalkulator

Så højt bliver dit barn!


Prøv ALT for damernes højdekalkulator og se hvor højt dit barn bliver.

Prøv kalkulatoren her.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

12 gode ideer til fastelavn

12 gode ideer til fastelavn

Skal du holde fastelavnsfest eller savner du bare inspiration til børnenes udklædning, så finder du på Hendes Verden opskriften på den sejeste pirat, en yndig alf eller den fineste bellis samt en masse gode ideer til hvordan I får den sjoveste fastelavnsfest.

Se de gode ideer til fastelavnsfesten her.

Smag 4 kvinders favoritbrød

Smag 4 kvinders favoritbrød

Så er det frem med røreskåle, mel og masser af kærlighed! Vi har fået fire kvinder til at give
os opskriften på deres bedste brød, og det er der kommet fire meget lækre og forskellige
brød ud af.

Se opskrifterne på 4 kvinders favoritbrød her

MEST LÆSTE

Mød BoligLiv på Facebook

ANNONCE

ANNONCE

SIDSTE NYT

 

ANNONCE

Nem ret: Chili con carne

Nem ret: Chili con carne

En klassisk fyldig chili con carne, som alle vil elske. Og så er den nem!

Se opskriften på nem chili con carne her

Regler for brændeovne i 2015

Regler for brændeovne i 2015

Reglerne for danske brændeovne bliver i 2015 strammet. Og flere stramninger følger, men det betyder ikke, at ilden skal slukkes i de danske brændeovne - tværtimod.

Se de strammere regler for brændeoven i 2015 her