bl-logo

gavekort_arial_hvid
 
BoligLiv > Indretning > Kærlighed til varme toner
Kærlighed til varme toner

 

Kærlighed til varme toner

Kunstner Louise Simony elsker farver i varme toner og har indrettet sit og familiens hjem med masser af røde, orange og rosa nuancer med lidt grønt til. Resultatet er alt andet end tungt og dunkelt, for rammerne er hvide og lyset vælger ind ad de smukke vinduer i den gamle murermestervilla.

07. jan - Foto: Peter Kragballe

Louise på sit kontor/atelier, som er hendes helt eget særlige sted i huset.

Hvem:
Illustrator og billedkunstner Louise Simony, hendes mand, Thomas, og deres 3 børn, tvillingerne Viggo og Karla på 8 år og Bella på 6 år
Hvad: Gammel gul murermestervilla på cirka 190 kvadratmeter
Hvor: Lidt uden for København

Lyset fra de mange vinduer i den hyggelige gule murermestervilla lige uden for København er særdeles vigtigt for illustrator Louise Simony. Det giver nemlig de bedste rammer for Louises store kærlighed: farver i varme nuancer, gerne rød, orange og rosa.
– Det, jeg holder mest af ved vores hjem, er, at her altid er lys og luft – det giver plads til farverne, som jeg elsker, siger hun.

Alle de skønne nuancer, som Louise holder så meget af, er her samlet i kelimpuder og -tæppe.

Plads til rod
De mørke farver kunne nemt få indretningen til at virke tung og dunkel, men i stedet er det lykkedes Louise at skabe et varmt og hyggeligt hjem med plads til leg, gæster og afslapning for familien, der også tæller Louises mand, Thomas, og parrets tre børn. Tvillingerne Viggo og Karla er otte år og Bella er seks år, og når man har fået tre børn på to år, skal indretningen være børnevenlig og kunne tåle, at der en gang imellem roder, mener Louise. Så rod er der ganske enkelt også plads til, både fordi der er plads på gulvet til leg, og fordi de varme farver er praktiske og overfladerne på møblerne nemme at tørre af – ikke noget med glasborde og spritnyt design, der ikke kan tåle en skramme, her i huset!

Hyggehjørnet i stuen. Sofaen er betrukket med praktisk stof, hvilket er vigtigt, når man har tre børn. Sofaen er fra Bolia, og det
lille bord er fra Idemøbler.

‘Mit sted’
Louise har valgt at mikse brugte klassikere med nye sofaer og puder i indretningen. Wegner spisebordet er yndlingsmøblet og har fulgt Louise igennem mange år, fordi det holder stilen og ganske enkelt er smukt. Louise har givet bordet følge af orange PH lamper, Eames stole og kunst, ting, der udtrykker Louises helt personlige stil. Men det mest personlige sted i huset for Louise er hendes kontor, hvor hun skaber sine malerier, illustrationer og portrætter. Louise er uddannet makeupartist, og er ofte inspireret af modeverdenen i sin kunst.
– Mit kontor er ‘mit sted’! Her sidder jeg med udsigt til haven, den store stue og køkkenet og kan arbejde, selvom jeg overvåger børn og familieliv, siger Louise, som samtidig sætter uendelig stor pris på, at hun også kan lukke døren der ind til og have sine ting i fred for mand og børn. Det burde flere kvinder have mulighed for, smiler Louise.

Louise har fået sit navn efter bogen, der står i vitrineskabet. Bogen handler om et lille temperamentsfuldt rodehoved af en pige – det passer, ifølge Louise, rigtig godt på hende selv.

Fortsættes på næste side...

1234 NÆSTE >

Tilbage til oversigten

ANNONCE

 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 
Funktionel bolig: Stilrent og skræddersyet

Funktionel bolig: Stilrent og skræddersyet

28. jan | INDRETNING | Dansk design kombineret med japanske og norske ting giver Tonje og Christians stramt indrettede lejlighed liv og lækkerhed. De elsker orden, så boligen er fyldt med funktionelle løsninger.

Funktionel bolig: Stilrent og skræddersyet (1 kommentarer)
 
Hverdag i vilde kulører

Hverdag i vilde kulører

26. jan | INDRETNING | “Mest af alt holder jeg af hverdagen”, står der på en stol i køkkenet hos Connie Sørensen, indehaver af Butik K9 i Valby. Se her, hvordan Connie har sat farvestrålende rammer om  familiens hverdag i villalejligheden ved hjælp af gamle loppefund tilsat sjove, elegante møbler i klar plastic.

Kom indenfor i Connie Sørensen's farverige villalejlighed
 
Rikkes lyse løsninger

Rikkes lyse løsninger

25. jan | INDRETNING | Selv på gråvejrsdage virker det, som om solen skinner indenfor hos Rikke Lind Breum og hendes familie. Kig med og se, hvordan de blanke hvide gulve reflekterer lyset, mens puder, tæpper og detaljer i nøje udvalgte nuancer stråler i alt det hvide.

Kom med indenfor
 
Værelser med udsigt

Værelser med udsigt

24. jan | INDRETNING | I en smuk gammel lejlighed med udsigt over Søerne i København har Trine og René indrettet sig med helt rene linjer, så deres kunst, retrofund og gamle skilte rigtig kan komme til deres ret.

Kom med indenfor hos Trine og René
 
Villa på vandet - Himmel og hav er rammen om en moderne husbåd

Villa på vandet - Himmel og hav er rammen om en moderne husbåd

21. jan | INDRETNING | Himmel og hav er rammen om en moderne husbåd, hvor en lille familie på to har indrettet sig med en blanding af grafiske detaljer og genbrugte designklassikere. Nyd den lyse, personlige bolig med de skønne kontraster.

Kom med ombord på den lyse og personlige husbåd
 
Boligreportage: Isblå funktionalitet

Boligreportage: Isblå funktionalitet

20. jan | INDRETNING | Et isblåt hav flyder gennem rummene i en families lejlighed på Vesterbro i København. ‘Havet’ er et epoxygulv, der blev lagt for at fjerne sporene, fra da boligen bestod af to mindre lejligheder. Med gulvet mødes moderne funktionalitet og klassisk byggetradition i en harmonisk helhed.

Kom med indenfor hos Yvonne Ruberg
 
Enkel familiebolig: Rene linjer i bondegården

Enkel familiebolig: Rene linjer i bondegården

19. jan | INDRETNING | Rå betongulve, rustikke murstensvægge, moderne design og en uovertruffen udsigt over de åbne marker og havet. Smykkedesigner Marie von Lotzbeck og hendes mand har forvandlet en gammel ruin på landet til en enkel moderne familiebolig.

Se den enkle familiebolig: Rene linjer i bondegården
 
Skønne kontraster i den gamle skole

Skønne kontraster i den gamle skole

18. jan | INDRETNING | Med loppefund, arvestykker, humor og orientalske detaljer har Louise Scheele Elling og hendes familie udfordret den typiske svenske Carl Larsson-landstil på en gammel, nedlagt skole i det sydsvenske.

Se de skønne kontraster i den gamle skole her
 
Funktionel lejlighed: Iderig oase i byen

Funktionel lejlighed: Iderig oase i byen

17. jan | INDRETNING | I et tidligere skolehjem på Nørrebro ligger Anette og Christians smukke og funktionelle atelierlejlighed, som de har indrettet med blide farver og spændende ideer.

Se den funktionelle lejlighed på Nørrebro her
 
Svensk idyl: Nyt liv i mormors hus

Svensk idyl: Nyt liv i mormors hus

16. jan | INDRETNING | Frida og Erik forlod det travle storbyliv til fordel for roen i den lille svenske by ved vandet, hvor Erik voksede op. De fik nemlig mulighed for at sætte mormors gamle ejendom i stand, nøjagtig som de ønskede – og det er der kommet en skøn bolig ud af.

Se frida og Eriks flotte bolig her
 

Tegn abonnement

BoligLiv Shop

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Højdekalkulator

Så højt bliver dit barn!


Prøv ALT for damernes højdekalkulator og se hvor højt dit barn bliver.

Prøv kalkulatoren her.
 
 

ANNONCE

SMUGKIG I BLADET

Bazar

12 gode ideer til fastelavn

12 gode ideer til fastelavn

Skal du holde fastelavnsfest eller savner du bare inspiration til børnenes udklædning, så finder du på Hendes Verden opskriften på den sejeste pirat, en yndig alf eller den fineste bellis samt en masse gode ideer til hvordan I får den sjoveste fastelavnsfest.

Se de gode ideer til fastelavnsfesten her.

Smag 4 kvinders favoritbrød

Smag 4 kvinders favoritbrød

Så er det frem med røreskåle, mel og masser af kærlighed! Vi har fået fire kvinder til at give
os opskriften på deres bedste brød, og det er der kommet fire meget lækre og forskellige
brød ud af.

Se opskrifterne på 4 kvinders favoritbrød her

MEST LÆSTE

Mød BoligLiv på Facebook

ANNONCE

ANNONCE

SIDSTE NYT

 

ANNONCE

Nem ret: Chili con carne

Nem ret: Chili con carne

En klassisk fyldig chili con carne, som alle vil elske. Og så er den nem!

Se opskriften på nem chili con carne her

Regler for brændeovne i 2015

Regler for brændeovne i 2015

Reglerne for danske brændeovne bliver i 2015 strammet. Og flere stramninger følger, men det betyder ikke, at ilden skal slukkes i de danske brændeovne - tværtimod.

Se de strammere regler for brændeoven i 2015 her